08 Μαρτίου 2015

Υποδοχή... ροκ σταρ σε Τσακαλώτο στην Ιρλανδία -Σηκώθηκαν και τον χειροκροτούσαν όρθιοι [βίντεο]

Το τρελό δεν είναι το χειροκρότημα αλλά το ότι ο Τσακαλώτος είναι ένας άλλος ΓΑΠ! Στα αγγλικά η γλώσσα του πάει ροδάνι σε αντίθεση με τα ελληνικά που μιλάει σαν τενεκές...

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, βρέθηκε στο συνέδριο του Σιν Φέιν στην Ιρλανδία και έτυχε θερμότατης υποδοχής από τους παρευρισκομένους.

Ο αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις έδωσε το παρών στο συνέδριο του ιρλανδικού κόμματος, που γίνεται αυτές τις μέρες στο Ντέρι της Β. Ιρλανδίας.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, κατά την είσοδο του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο βήμα, όσοι βρίσκονται στην αίθουσα ξεσπούν σε χειροκροτήματα, ενώ αρκετοί σηκώνονται και όρθιοι για να τον επευφημήσουν.

Όταν εκείνος δε αστειεύτηκε για την αγγλική του προφορά το ακροατήριο γέλασε. Μάλιστα, στο τέλος της ομιλίας του ο ηγέτης του Σιν Φείν, Τζέρι Άνταμς, πήγε δίπλα του και τον χειροκρότησε.

Επόμενος σταθμός για τον αναπληρωτή υπουργό είναι το Λονδίνο, όπου και θα συναντηθεί με Βρετανούς βουλευτές και θα παραβρεθεί σε επίσημη εκδήλωση του βρετανικού κοινοβουλίου.