03 Μαρτίου 2015

Να μωρέ εδώ ένα βίντεο με την φρουρά Βαρουφάκη... ξέρετε τώρα... αυτή που δεν έχει

Την περασμένη Παρασκευή, μιλώντας στον Αντ1 και στην εκπομπή του περιπτερά Γιώργου Παπαδάκη, ο Γιάνης με ένα νι Βαρουφάκης δήλωσε με στόμφο μεταξύ άλλων ότι αν αναγκαστεί να μετακινείται φρουρούμενος θα παραιτηθεί από τη θέση του.

Τις επόμενες μέρες είχαμε από τους παπαγάλους μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Γιάνη με ένα νι που κυκλοφορεί χωρίς ασφάλεια:



Τι κι αν τα επίσημα έγγραφα διαψεύδουν τα παπαγαλάκια αφού και η οικία του φυλάσσεται ενώ του έχει χρεωθεί και τουλάχιστον ένας αστυνομικός φρουρός;

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr η κατοικία του κ. υπουργού φυλάσσεται σε 24ωρη βάση από αστυνομικούς. Και θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτό δεν πιάνεται.

Τί γίνεται όμως με τον ένα αστυνομικό της Γενικής Επισήμων που του έχει "χρεωθεί" ως συνοδος ασφαλείας; Πού βρίσκεται ο αστυνομικός αυτός; Εάν δεν είναι μαζί με τον υπουργό προφανώς θα ... "λουφάρει".

Ποιος λοιπόν μας λέει ψέμματα; Ο υπουργός, ή τα σχετικά με τη φύλαξη στόχων χαρτιά της Αστυνομίας;

Και επειδή τα χαρτιά της ΕΛΑΣ δεν μπορεί να λένε ψέμματα δείτε και το βίντεο με την ασφάλειά του, όπως της ξεφεύγει και λέει η δημοσιογράφος αλλά και όπως φαίνεται από τις κινήσεις: