14 Μαρτίου 2015

Βρούτσης-Άδωνις για Σκουρλέτη-Ρωμανιά: «Να ζητήσουν συγγνώμη οι ψεύτες-Έγιναν ρεζίλι των σκυλιών»

Για ψέματα και εμπαιγμό των συνταξιούχων από τον περιφερόμενο τηλεμαϊντανό Ρωμανιά και τον αργόστροφο Σκουρλέτη, που λένε ότι η ΝΔ και ο Βρούτσης έκοψαν εσκεμμένα τις συντάξεις, έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης μέσα από το λογαριασμό του στο twitter, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τους επιτίθεται ακόμα σκληρότερα.

"Τα ψέματα,ο λαϊκισμός και ο εμπαιγμός στους συνταξιούχους αποκαλύφθηκαν! Ή θα υπάρξει δημόσια συγνώμη, ή πρέπει να υπάρξει παραίτηση!" έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Εργασίας αναφερόμενος στη αποκάλυψη της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ για επιστολή της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όπου ξεκαθαρίζεται ότι η μεθοδολογία αναλογιστικών μελετών είναι κοινή για όλες τις χώρες της Ε.Ε. καθώς την καθορίζει η ομάδα εργασίας για τη γήρανση του πληθυσμού, του ECOFIN (Ageing Working Group).


Λίγο αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναδημοσίευσε το άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ επισημαίνοντας "Ρεζίλι των σκυλιών έγινε ο κ. Ρωμανιάς. Ελπίζω να έχει την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί"