08 Μαρτίου 2015

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΟΥΝ -Που πήγε ο Αβραμόπουλος μετά την παραίτησή του;

Όχι μονο δεν προσέφερε τίποτα στη ΝΔ που τον έκανε Δήμαρχο, υπουργό, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και επίτροπο (δοκίμασε μόνος του και πήρε τον πούλο με το ΚΕΠ, ΚΤΕΟ ή ξερω πως το έλεγε), αλλά συζητούσε πίσω από την πλάτη της με τον Τσίπρα και αυτό είναι ότι χειρότερο αφού δείχνει ότι ο άνθρωπος είναι παρτάκιας... ελπίζω όποιος είναι αρχηγός σε 5 χρόνια να μη τύχει και τον ξαναμαζέψει αφού δεν εκπροσωπεί τίποτα άλλο πέρα από τον εαυτόν του... να θυμίσω εδώ ότι με έχει απειλήσει με δικηγόρο (εδώ για αυτή την ανάρτηση ξεβράκωμα) πριν κανα δυο χρόνια είχε βάλει έναν παπαγάλο που σέρνει μαζί του σε συνεργασία με τον εκβιαστή του διαδικτύου να γράφουν ότι θα με συλλάβουν για εκβιασμό και άλλες μαλακ@ες... τελικά μετά από μερικές μέρες συνελήφθη ο Παπαγιάννης

Λιγά μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του και ενώ όλοι περίμεναν την επόμενη κίνησή του, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, με χαλαρή διάθεση, αποχώρησε από τον χώρο της συνεδρίασης.
Ο Ευρωπαίος Επίτροπος και πρώην πια αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την απόφασή του.

Βγαίνοντας από την αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας κατευθύνθηκε στο ασανσέρ και μπήκε σε αυτό για να πάει στο γραφείο του που βρίσκεται στον τρίτο όροφο του κτιρίου της Συγγρού.







ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ
newsit.gr