20 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ! Άδωνις στον Βούτση: Ζητήστε συγγνώμη από τον Σαμαρά και φέρτε τα μέτρα να δούμε πως θα πάμε παρακάτω

«Πείτε ένα συγγνώμη, κυρίως στον Σαμαρά και στη Νέα Δημοκρατία, για όσα του έχετε σούρει» είπε από το βήμα της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση.

«Κύριε Βούτση σας το λέω πολύ καλόπιστα, δεν αφήνεται το δούλεμα; Η τρόικα είναι εδώ, τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα είναι εδώ, η αξιολόγηση είναι εδώ και το μόνο που μένει να μας πείτε είναι, αν δεν προλάβετε να κλείσετε την αξιολόγηση μέχρι τις 15 Απριλίου, που τώρα μάθαμε ότι 15 Απριλίου χρεοκοπούμε, αν έχετε κάποιο άλλο σχέδιο να μας πείτε, γιατί ούτε αυτό μας το είπατε. Άρα κατεβάστε τους τόνους, πείτε ένα συγγνώμη, κυρίως στο Σαμαρά και στη Νέα Δημοκρατία, για όσα του έχετε σούρει, φέρτε τα μέτρα, να δούμε τι μέτρα θα ‘ναι, εγώ πολύ φοβάμαι ότι θα είναι εξαιρετικά άσχημα μέτρα, γιατί η τρύπα έχει μεγαλώσει, αλλά ελπίζω να μην είναι και να πέφτω έξω σε αυτό, να τα συζητήσουμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι και επιτέλους να σταματήσει στη χώρα ο διχασμός σε πατριώτες, προδότες, γερμανοτσολιάδες, ούτως ή άλλως τώρα όλοι μαζί τα ίδια πράγματα υπογράφουμε, πάμε παρακάτω να φτιάξουμε τη χώρα μας» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο: