11 Μαρτίου 2015

ΦΩΤΟ-Έτοιμοι να εκτοξεύσουμε τζιχαντιστές στην Ευρώπη

Η ελληνική απάντηση στην αδιαλλαξία των δανειστών βρίσκεται σε τελική φάση. Με δεδομένο μάλιστα ότι τα σύνορα θα κλείσουν από τη στιγμή που θα ανασταλεί το «Δουβλίνο 2», βρέθηκε ένας ασφαλέστερος τρόπος να πραγματοποιηθούν οι απειλές του υπουργού Εξωτερικών και του υπουργού Εθνικής Άμυνας:
Ο Καταπέλτης!

Η αρχική σκέψη ήταν ένα σμήνος ελληνικών αεροπλάνων να ψεκάσει «Τζιχαντιστές» πάνω από τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Όμως όπως έδειξαν οι δοκιμές που πραγματοποίησε η αεροπορία, οι τζιχαντιστές θα χαλούσαν πέφτοντας στο έδαφος. Και επιπλέον, ο κίνδυνος να καταρριφθούν τα ψεκαστικά μας ήταν ιδιαίτερα μεγάλος, αφού η Ευρώπη θα ήταν κι επισήμως εχθρικό έδαφος.

Έτσι προτιμήθηκε η πιο πατροπαράδοτη λύση: Ο καταπέλτης! Οι τζιχαντιστές θα ανεβαίνουν ένας-ένας επάνω και με πρόσταγμα του Πάνου Καμμένου θα εκτοξεύονται πάνω από τα σύνορα στους αντιπάλους της χώρας.

Τέλος, υπάρχουν σκέψεις να εκτοξεύονται μαζί με τους τζιχαντιστές και βαρέλια με «Υγρό Πυρ», που από την εποχή του Βυζαντίου έχει αποδειχθεί αποτελεσματικότατο όπλο.


ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ