10 Μαρτίου 2015

Το κομματόσκυλο της Δούρου έκανε το «πουτ@νάκι», «φερέφωνο» και όλα καλά.... αφού η αριστερά ποτέ δε ζητάει συγγνώμη

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπάθησε χωρίς επιτυχία η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Κορίνα Βασιλοπούλου η οποία προκάλεσε σάλο με ένα χυδαίο tweet που έγραψε χθες και στόχευε κατά γνωστού δημοσιογράφου αλλά και κατά συγκεκριμένου ιστότοπου.
«Ο Στούπας είναι το π@@@@@ των δανειστών. Οπως και όλα τα καλόπαιδα του Capital.gr», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter η κυρία Βασιλοπούλου με αφορμή εμφάνιση του Κώστα Στούπα σε τηλεοπτική εκπομπή, προκαλώντας σάλο αντιδράσεων, με όλα τα κόμματα να εκδίδουν ανακοινώσεις ζητώντας από την περιφερειακή σύμβουλο να ανασκευάσει το απαράδεκτο σχόλιό της.

Και κάπως έτσι η Κορίνα Βασιλοπούλου έλαβε την απόφαση να αναφερθεί στο εν λόγω θέμα με νεότερη ανάρτησή της και να ανασκευάσει αλλά μόνο εν μέρει. Και λέμε εν μέρει γιατί ενώ στην αρχή παραδέχεται ότι ήταν «μια αποτυχημένη απόπειρα δηκτικού χιούμορ, χωρίς να υπάρχει πρόθεση για υβριστικά υπονοούμενα», ωστόσο, λίγο πιο κάτω σημειώνει: «Απολογούμαι για τον χαρακτηρισμό, όχι όμως και για την ουσία των λεγομένων μου». Επί της ουσίας, δηλαδή, η περιφερειακή σύμβουλος δεν ζητάει συγνώμη για την επίθεση στον δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα η κ. Βασιλοπούλου στη νεότερη ανάρτησή της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο παρορμητισμός είναι κακός σύμβουλος και οι λέξεις, ενίοτε, αδικούν το περιεχόμενο. Παραδέχομαι ότι έκανα μια αποτυχημένη απόπειρα δηκτικού χιούμορ, χωρίς να υπάρχει πρόθεση για υβριστικά υπονοούμενα. Κάτι τέτοιο δεν συνάδει με το ήθος της αριστεράς. Απολογούμαι για τον χαρακτηρισμό, όχι όμως και για την ουσία των λεγομένων μου. Υπάρχουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που τα τελευταία χρόνια λειτουργούν σταθερά ως φερέφωνα των δανειστών, καλλιεργώντας κλίμα τρόμου και στοχοποιώντας ολόκληρες κοινωνικές ομάδες. Στόχος μου ήταν και θα είναι να στηλιτεύω αυτή την ενορχηστρωμένη προπαγάνδα που στρέφεται εναντίον της κοινωνίας μας».


Αυτό είναι το επίμαχο πρώτο tweet της περιφερειακής σύμβουλου Αττικής: