27 Μαρτίου 2015

Τζήμερος: Σκουπίζουν όλα τα ταμεία, οι αλήτες! Δεν αφήνουν φράγκο!

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, ο Θάνος Τζήμερος σχολίασε την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για μεταφορά ποσού από τα αποθεματικά της, στην Τράπεζα της Ελλάδας.

“ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ!

Σας ενημερώνω ότι η παράταξη Δούρου ψήφισε (με 3 λευκά και πολλές απουσίες για να μην καρφωθούν) την μεταφορά 80 εκατομμυρίων ευρώ αποθεματικού της Περιφέρειας Αττικής σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας Ελλάδος για να τα χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση για τις… ανάγκες της! Το θέμα ήρθε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως κατεπείγον προ ημερησίας διατάξεως! Μάλιστα, είναι πιθανότατο τα λεφτά να είχαν μεταφερθεί ήδη από το μεσημέρι πριν την ψηφοφορία. Ο Σγουρός το ρώτησε αυτό και οι Συριζαίοι σφύριζαν αδιάφορα. Πόσα έργα είναι σε εξέλιξη; Ξεχάστε τα, έτσι θα μείνουν! Πόσοι προμηθευτές είναι απλήρωτοι; Έτσι θα μείνουν! Σκουπίζουν όλα τα ταμεία, οι αλήτες! Δεν αφήνουν φράγκο! Για ποιον λόγο; Για να κερδίσουν μερικές μέρες ακόμα! Επειδή τα πελατάκια του Κατρούγκαλου περιμένουν διορισμό και κρίμα είναι να τα κακοκαρδίσουμε, ας χρεοκοπήσει το σύμπαν!
Υ.Γ. Τα αποθεματικά της Περιφέρειας είναι 350 εκατ. Το γελοίο επιχείρημα ήταν ότι ο τόκος που προσφέρει η ΤτΕ είναι 2,4% ενώ μέχρι τώρα τα χρήματα απέδιδαν τόκο 2%. Αν είναι έτσι γιατί δεν “επενδύονται” όλα; Και γιατί μια απλή τοποθέτηση με μεγαλύτερο τόκο έρχεται ως κατεπείγουσα προ ημερησίας διατάξεως; Γιατί τόση πρεμούρα; Διότι τα χρήματα θα “μετατραπούν” σε repos και θα χρησιμοποιηθούν για πληρωμές του Δημοσίου. Πιστεύει κανένας ότι η κυβέρνηση που σκουπίζει ακόμα και αποθεματικά ασφαλιστικών Ταμείων, θα περιοριστεί στα 80 εκατομμύρια;”, έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.

http://ysterografa.gr/