17 Μαρτίου 2015

ΚΛΑΙΩ! Βαρουφάκης: Τώρα λέει ότι έκανε κ@λοδάχτυλο... αλλά δεν το κανε στους Γερμανούς αλλά στους Νεφελίμ

Ο γελοίος έχει και το θράσος να αναρωτιέται αν ενδιαφέρεται κανείς για την αλήθεια και προσπαθεί με αλχημείες να μπουρδουκλώσει την ξεφτίλα του!! Αυτό που ενδιαφέρει ρε νούμερο είναι ότι λες ξεκάθαρα αναφερόμενος στον Γερμανό φορολογούμενο "and stick the finger to Germany and say «well you can now solve this problem by your self»" εννοώντας να χρεοκοπήσουμε και να φεσώσουμε έτσι τις γερμανικές τράπεζες που θα πλήρωνε ο Γερμανός φορολογούμενος... επίσης ενδιαφέρει ότι είσαι κότα και δεν έχεις το θάρρος να πεις "έλεγα και καμιά μαλ@κία παραπάνω τότε αλλά τώρα είμαι ΥΠΟΙΚ και βλέπω ότι δεν μπορώ να κάνω ότι έλεγα"... Εν τω μεταξύ περιπτεράς και Οικονομοκαμπουράκηδες μούγγα...


«Ενδιαφέρεται κανείς για την αλήθεια;» tweetαρε ο υπουργός ΟικονομικώνΣυνέχεια στο θέμα με το εάν έκανε άσεμνη χειρονομία ή όχι δίνει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος το διαψεύδει εκ νέου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.
«Ενδιαφέρεται κανείς για την αλήθεια;» tweetαρε ο κ. Βαρουφάκης μαζί με ένα link από άρθρο της Frankfurter Allgemeine Zeitung με συνέντευξη του διοργανωτή του συνεδρίου, Σρέκο Χόρβατ. Ουσιαστικά ο έλληνας υπουργός δεν ισχυρίζεται πια ότι το βίντεο είναι πλαστό, αλλά δείχνει ότι το δάχτυλο δεν προοριζόταν για τους Γερμανούς... προφανώς μας θεωρεί ηλίθιους αφού στο βίντεο λέει "να δείξουμε το δάχτυλο στη Γερμανία και να τους πούμε λύστε το πρόβλημα μόνοι σας" (Δείτε τον στο προτελευταίο βίντεο μετά το 1:45).

Στο συγκεκριμένο άρθρο που πόσταρε ο κ. Βαρουφάκης, ο κ. Χόρβατ, σε ερώτηση για τον αν ο Βαρουφάκης έκανε άσεμνη χειρονομία, ο διοργανωτής του συνεδρίου απαντά: «Όχι, αυτό πρέπει να το πούμε μία για πάντα. Ο Βαρουφάκης δεν σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο κατά των Γερμανών. Σε αυτή την παρουσίαση στο Ζάγκρεμπ ο κ. Βαρουφάκης μιλούσε για μια χρονική περίοδο, για τον Μάιο του 2010, όταν η Ελλάδα δεν όφειλε στους Γερμανούς φορολογούμενους ούτε ένα ευρώ. Το επιχείρημά του ήταν ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να προχωρήσει σε χρεοκοπία κατά των ιδιωτών πιστωτών (ΔΕ: φυσικά και αυτό δεν ισχύει αφού ο Βαρουφάκης με το "ιδιώτες πιστωτές" εννοούσε τις γερμανικές τράπεζες τις οποίες θα φεσώναμε και θα έπρεπε να αναχρηματοδοτήσει το γερμανικό κράτος άρα ο φορολογούμενος.... άρα και αυτό να εννοούσε πάλι το δάχτυλο πήγαινε στον Γερμανό φορολογούμενο...) αντί να λάβει ένα τεράστιο δάνειο από τους Ευρωπαίους εταίρους της. Το δάχτυλο συνεπώς ήταν εκτός του πλαισίου αυτού και σκόπιμα ερμηνεύτηκε σαν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών να στράφηκε εναντίον της επιστροφής των χρεών στη Γερμανία και να έδειξε το δάχτυλό του κατά της Γερμανίας».


Στη συνέχεια, μάλιστα, ο υπουργός επανήλθε στο θέμα με δεύτερο tweet αναρτώντας το κάτωθι βίντεο και γράφοντας: «Κι εδώ είναι το μη πειραγμένο βίντεο από τα αδίστακτα μέσα ενημέρωσης».


Δείτε τον ξεφτίλα να λέει "να δείξουμε το δάχτυλο στη Γερμανία και να τους πούμε λύστε το πρόβλημα μόνοι σας" μετά το 1:45


Δείτε και πως μας ξεφτίλισε μπροστά σε εκ Γερμανούς