06 Μαρτίου 2015

ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΑΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Παναρίτη: Ποιοί πέφτουν στα.. γόνατα όταν βλέπουν τον Σόιμπλε

Το κλίμα, τον τρόπο με τον οποίο μπαίνουν και με ποιόν μιλούν οι υπουργοί Οικονομικών, πως στήνονται τα πηγαδάκια και ποιοί κάνουν τεμενάδες στον Σόιμπλε μέσα στα Eurogroup, περιέγραψε, από τη σκοπιά του κομπλεξικού ζήτουλα, η σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη, η άθλια 'Ελενα Παναρίτη που ταυτίζει την ευγένεια με τη δουλοπρέπεια θέλοντας να αντιδιαστείλει τον δικό μας καραπο@τσακλά στα Παραπολιτικά 90,1.
'Οπως είπε, αρχικά γίνεται παζάρι και πάντα αρκετοί υπουργοί αλλά και ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, και όταν είναι παρούσα και η Κριτίν Λαγκάρντ συναντούν τον έλληνα υπουργό.

Για την αίθουσα είπε ότι είναι μια κρύα αίθουσα χωρίς καμία προσωπικότητα.

Αυτό που έχει ανδιαφέρον σύμφωνα πάντα με την κα Παναρίτη είναι όταν εμφανίζεται ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σχεδόν όλοι οι υπουργοί πάνε να του μιλήσουν. «Αλλοι γονατίζουν και άλλοι κάθονται σε καρέκλα. Το πιο σωστό θα ήταν να κάθονται σε καρέκλα αν θέλουν να είναι στο ίδιο ύψος», είπε με νόημα...



Πρόσθεσε ότι δεν είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα αυτή που υπάρχει ειδικά στα δυο τελευταία Eurogroup.


Επίσης παρατήρησε ότι παρόλα όσα γράφονται δεν είναι και τόσο διαφορετικός όσον αφορά στην εμφάνιση ο Βαρουφάκης. «Είναι μια φρέσκια νότα εκεί μέσα. Διαφορετικές φαίνονται και οι γυναίκες. Αλλωστε δεν είναι και πολλές...», είπε.