21 Μαρτίου 2015

Daily Mail: Ο «Σοσιαλιστής της σαμπάνιας» νοικιάζει τη βίλα του για να ξεχρεώσει η Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

«Σοσιαλιστή της σαμπάνιας» αποκαλεί η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, με αρκετή δόση ειρωνείας τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Γιάνη βαρουφάκη. Αφορμή για το καυστικό άρθρο, ήταν η αγγελία προς ενοικίαση με την οποία διαθέτει ο υπουργός το πολυτελές εξοχικό του στην Αίγινα.
Συγκεκριμένα, η Daily Mail, αναφέρεται στην αγγελία με τον τίτλο «Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπληρώσετε τα χρέη σας! Ο Έλληνας ”σοσιαλιστής της σαμπάνιας” υπουργός Οικονομικών διαθέτει προς ενοικίαση το πολυτελές εξοχικό του για 5.000 ευρώ την εβδομάδα»

Επιπλέον, στο δημοσίευμα, η Daily Mail αναφέρει ότι μετά από τη φωτογράφιση-σελέμπριτι που τον έφερε σε δύσκολη θέση, φαίνεται ότι ο κ. Βαρουφάκης αποφάσισε ότι η κατά της λιτότητας εικόνα είναι κακή σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή και για αυτό αποφάσισε να δώσει προς ενοικίαση τη βίλα των 170 τετραγωνικών μέτρων.

Σημειώνεται, ότι με την επίσημη αγγελία στο Boutique Athens που πουλά και νοικιάζει πολυτελή διαμερίσματα, το το εξοχικό στην Αίγινα έχει πέντε υπνοδωμάτια, γυάλινους τοίχους στο σαλόνι και την τραπεζαρία που προσφέρουν εκπληκτική θέα και σύστημα home cinema μεταξύ άλλων.