09 Μαρτίου 2015

Ζerohedge: Μετρημένες οι μέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία - Φιάσκο τα σενάρια περί δημοψηφίσματος

Sunday Times: Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης αναμένεται να απορρίψουν τις νέες προτάσεις για μεταρρυθμίσεις που κατέθεσε η Ελλάδα
Μετρημένες χαρακτηρίζει τις μέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία το zerohedge.com, ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας 9 Μαρτίου και στη σκιά του κινδύνου χρεοκοπίας της Ελλάδας.
Ταυτόχρονα κάνει λόγο για μεγάλο φιάσκο, σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν αναφορικά με τα νέα σενάρια περί διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην Ελλάδα.

Ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδας είναι ορατός, σημειώνει το zerohedge.com, επικαλούμενο το δημοσίευμα των Sunday Times πως το Eurogroup θα απορρίψει τις νέες προτάσεις για μεταρρυθμίσεις που κατέθεσε η Ελλάδα.

"Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης αναμένεται να απορρίψουν τις νέες προτάσεις για μεταρρυθμίσεις που κατέθεσε η Ελλάδα", εκτιμούν οι Sunday Times.

"H Eλλάδα όμως προσδοκά σε μια θετική έκβαση στο Eurogroup της Δευτέρας, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση μέρους της δόσης των 7 δισ. ευρώ για την Αθήνα, ώστε η χώρα να αποφύγει τη χρεοκοπία", προσθέτουν οι Sunday Times.

"Υπό το πρίσμα όλων των ανωτέρω, ίσως είναι μετρημένες οι μέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία", σημειώνει το Ζerohedge.




www.bankingnews.gr