25 Μαρτίου 2015

Γελάει το Reuters με την παρέλαση του ΣΥΡΙΖΑ, άσχετα αν μετά πήγε να το μαζέψει (ΦΩΤΟ)

Η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ και σε πολλές περιπτώσεις τα σχόλια είναι σε επικριτικό και ειρωνικό τόνο από το παράδοξο μια κυβέρνηση της αριστεράς να διοργανώνει χουντικές φιέστες.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του Reuters, Hugo Dixon...με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter εμφανίστηκε δηκτικός απέναντι στη σημερινή επέτειο «ανεβάζοντας» μια φωτογραφία από την παρέλαση.

Γράφει χαρακτηριστικά: «Κάπως έτσι γιορτάζουν οι ριζοσπάστες αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και οι εθνικιστές τωνΑνεξάρτητων Ελλήνων την Ημέρα Ανεξαρτησίας».
Η ανασκευή με δεύτερο απολογητικό tweet
Οι αντιδράσεις πιθανότατα δεν ήταν αυτές που περίμενε μια και πολλοί Έλληνες κυρίως χρήστες του Twitter του απάντησαν με καυστικό τρόπο.

«Οι οδηγοί αυτών των τανκς είναι υπερήφανα εγγόνια εκείνων που πολέμησαν κατά των Ναζί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμων και έδωσαν στην Ευρώπη την πρώτη νίκη», έγραψε Έλληνας χρήστης προς τον δημοσιογράφο του Reuters.

«Περιπλανήθηκα σαφώς απερίσκεπτα σε ένα ναρκοπέδιο. Δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω τον γενναίο ελληνικό λαό την Ημέρα της Ανεξαρτησίας του», έγραψε μετά τις αντιδράσεις ο γνωστός δημοσιογράφος.