17 Μαρτίου 2015

Ο αναρχικός για το π@ος τσακώνεται στο Twitter για το βουλευτικό αυτοκίνητο

Δείτε τι έγραψε σε χρήστες που του επιτίθενται για το αυτοκίνητο

Επιμένει και σήμερα ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Βαγγέλης Διαμαντόπουλος στο ότι πρέπει να έχει αυτοκίνητο για να μετακινείται στην περιφέρειά του, ενώ στα social media πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τα βουλευτικά προνόμια.
Σήμερα, χρήστες του Twitter άνοιξαν διάλογο λέγοντας πώς αφού οι βουλευτές έχουν δωρεάν εισιτήρια και αφού στην Αθήνα υπάρχει μετρό, τι χρειάζονται τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Ο κ. Διαμαντόπουλος έσπευσε να συμμετάσχει στη συζήτηση λέγοντας ειρωνικά: «Ναι ειδικά στην Καστοριά έχει κάθε πενήντα μέτρα στάση το μέτρο».

Ετερος χρήστης αντέδρασε: «Εδω μας εμπαίζει στη μούρη μας. Τόσο καιρό πως κυκλοφορούσε στη Καστοριά; Ηταν αποκλεισμενος; Και η Καστορια δεν έχει λεωφορεία; αν δεν εχει ας κανει τη δουλεια του ως αντιπροσωπος της περιοχης λοιπον. Στην βουλη».


Ο κ. Διαμαντόπουλος σήκωσε και πάλι το γάντι και δήλωσε: «Πες το και στους κατοίκους στις Σκουριές,όταν ζητούσαν συμπαράσταση πως θα έφτανα κάποτε αλλάζοντας δυο ΚΤΕΛ» για να λάβει από χρήστη την απάντηση: «Δηλαδη επειδη αλλαξες δυο κτελ επαθες τιποτα??? Ελεος λιγο ντροπη!!!!». Αλλος έγραψε: «Τόσες χιλιάδες παίρνετε, δεν μπορείτε να πληρώσετε βενζίνες; Θα τρελαθούμε τελείως».