20 Μαρτίου 2015

Κατασκευασμένο το video από τη συνάντηση των επτά – Πρόσθεσαν τη Μέρκελ με μοντάζ!

Εννιάλεππτο βίντεο γερμανικού σατιρικού σόου του ZDF, τους εμφανίζει να παραδέχονται ότι εκείνοι πρόσθεσαν τη Γερμανίδα Καγκελάριο στο τραπέζι των Βρυξελλών. Και αποκαλύπτουν και καρέ-καρέ πώς το έκαναν

Στιγμιότυπο από το video της γερμανικής εκπομπής, που αποδεικνύει την «προσθήκη» της Μέρκελ με τεχνητά μέσα στο τραπέζι των Βρυξελλών

Μια ακόμα «φάρσα» της εκπομπής Neo Magazin Royale, ήταν τελικά το video που δείχνει την Άγκελα Μέρκελ να κάθεται μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τους υπόλοιπους ηγέτες στο τραπέζι. Στην πραγματικότητα τα πλάνα της Γερμανίδας Καγκελάριου, γυρίστηκαν σε studio και προστέθηκαν αργότερα μέσω computer.

Η αποκάλυψη της γερμανικής εκπομπής, προκαλεί νέα σύγχιση στην Ευρώπη, δεδομένου ότι πλέον είναι διάχυτη η καχυποψία ανάμεσα στους εταίρους. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνόδου του Eurogroup, αναμένεται όλοι να κοιτάζουν τον διπλανό τους, προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι αληθινός ή προϊόν μοντάζ.

Έντονη ήταν και η δυσαρέσκεια των υπόλοιπων που παρευρέθηκαν στο περίφημο τραπέζι της συνάντησης για την «εξαπάτηση». Γι’ αυτό και οι περισσότεροι απαίτησαν μέσω twitter η Άγκελα Μέρκελ, να ζητήσει συγγνώμη για την παραπλάνηση.

Πάντως, από στιγμή σε στιγμή, αναμένεται επίσημη διάψευση του video από τη Γερμανίδα Καγκελάριο, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, θα ισχυριστεί ότι το video που δείχνει να μοντάρουν την παρουσία της στη συνάντηση, είναι μονταρισμένο – χωρίς βέβαια να αποκλείεται η πιθανότητα, η δήλωσή της, όπου θα διαψεύδει να είναι και αυτή προϊόν μοντάζ.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα) 


Νίκος Ζαχαριάδης
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=40143