21 Απριλίου 2015

Όλα τα πραξικοπήματα στην Ελλάδα την 21η Απρίλη γίνονται

Μήπως το “τρομολαγνικό” προεκλογικό σποτάκι της ΝΔ γίνεται πραγματικότητα;

Πόλεμο» κατά της κυβέρνησης για την υποχρεωτική δέσμευση των αποθεματικών τους, κηρύσσουν οι δήμαρχοι όλη της χώρας προαναγγέλλοντας προσφυγή στη δικαιοσύνη και κινητοποιήσεις.

Η έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ ήταν εκρηκτικήμε τους ΟΤΑ να μην αποδέχονται την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Οπως δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος της ΚΕΔΕ στη γερμανική εφημερίδα Bild, «η κυβέρνηση ενεργεί σαν δικτάτορας. Κάθε πόλη πρέπει να μεταφέρει τις καταθέσεις
στην Κεντρική Τράπεζα.

Η ΚΕΔΕ έχει αποφασίσει να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Προσφυγή στο ακυρωτικό δικαστήριο έχει αποφασίσει και η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος καθώς και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννης.

Είναι αφελείς λοιπόν όσοι νόμιζαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε κάτι διαφορετικό. Ωραία τα μεγάλα λόγια για να πάρεις την εξουσία. Με εξαπάτηση παίρνεις την εξουσία, μετά πρέπει να τα υλοποιήσεις όμως…Τώρα είμαστε χειρότερα από πριν τις εκλογές. Σιγά-σιγά το καταλαβαίνουν όλοι από αυτούς που το υποστηρίζουν.

Η ζημιά όμως έγινε.

Μην γίνει και μεγαλύτερη …

Παίρνουν τα λεφτά των Δήμων και των Νοσοκομείων για να πληρώσουν συντάξεις και μισθούς στους Δημόσιους υπάλληλους για 1 μήνα ακόμη.

Σε 1 μήνα δεν θα υπάρχει ούτε σεντ. Προσπαθούν να δημιουργήσουν τεχνητή ανθρωπιστική κρίση για να τους λυπηθεί η Ευρώπη. Και μάλλον μιλάμε για “εγκληματίες” και “εγκληματικές” πράξεις!

Τώρα απο οτι φαίνεται θα δούμε τί θα πεί πραγματική κρίση

Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτοί πριν μερικούς μήνες κατηγορούσαν τους προηγούμενους (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) για τις αντιδημοκρατικές πρακτικές που έρχονται τώρα να εφαρμόσουν. Τελικά δεν υπάρχει τσίπα σ’ αυτό τον τόπο. Αυτό είναι το νέο που φέρνει η αριστερή κυβέρνηση του Σύριζα;

Η φανατίλα και υποστήριξη των συριζαίων ψηφοφόρων προς οτιδήποτε αντιδημοκρατικό και καταστροφικό κάνει αυτή η κυβέρνηση στη χώρα αγγίζει πλέον τα όρια της ψυχανάλυσης. Δηλαδή, για να καταλάβω, προτιμάτε να πεθαίνουν τα παιδιά σας στο δρόμο ή να εκδίδονται οι κόρες σας στην Γερμανία παρά να υπογραφεί νέο μνημόνιο και να υποχωρήσει ο Τσίπρας; Ε, τότε θα σας αξίζουν αυτά που θα ζήσετε τους επόμενους μήνες.

Αν ήταν διαταγή-επιταγή της Τρόικα προς το Σαμαρά το “Αδιάστε τα ταμεία των Πανεπιστημίων, Δήμων, Περιφερειών, Νοσοκομείων, Ερευνητικών Κέντρων, Ταμείου Αλληλεγγύης” και ο Σαμαράς το έκανε πράξη (ως συνήθως) όλοι εσείς που σήμερα δικαιολογείτε αυτές τις χουντικές πρακτικές θα είχατε μαζευτεί (ορθώς) στο Σύνταγμα και θα είχατε κάψει τον Αγνωστο Στρατιώτη, 3 τράπεζες και 5 ΒΜW και ήδη το ΕΜΠ θα τελουσε υπό κατάληψη. Επειδή το κάνει αυτό το τσίρκο-συγκυβέρνηση ακρας δεξιάς – αριστεράς του Κολωνακίου απο κάποιους δικαιολογείται!

Πολίτες με παρωπίδες και κομματικά βόδια που κοιμούνται όρθια, και οι οποίοι δηλώνουν στήριξη σε αυτή την κυβέρνηση , είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας. Δεν διαφέρετε σε τίποτα από τους τυφλωμένους οπαδούς των κομμάτων που κατέστρεψαν την Ελλαδα. Πρόβατα απλώς με άλλο χρώμα προβιάς.

Πηγή: http://www.paronetol.gr