22 Απριλίου 2015

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΘΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! Συνελήφθη ο Λεωνίδας Μπόμπολας για χρέος 2 εκ... ενώ ο Μητρόπουλος κυκλοφορεί ελεύθερος

To εντυπωσιακό βέβαια δεν είναι η επικοινωνιακή σύλληψη (θα πάει αυτόφωρο -γιαυτό τον έπιασαν και πρωί για να προλάβει- και το μεσημεράκι θα αφεθεί ελεύθερος) αλλά το πρόστιμο... το πρόστιμο είναι 2 εκ ευρώ για φοροδιαφυγή μετά από έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ... ξέρετε, της λίστας Λαγκάρντ που όπως καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ "η ΝΔ δεν ήλεγξε"! Τώρα αποδεικνύεται πως η ΝΔ μια χαρά την ήλεγχε και έβαζε και πρόστιμα... άσχετα που ήταν ζώα και δεν το πρόβαλαν... έτσι ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τον μάγκα με ελέγχους και πρόστιμα που έβαλαν άλλοι... και μην πει κανείς "ναι έβαλε πρόστιμο αλλά δεν το εισέπραξε" γιατί θα τον παραπέμψουμε στον Μητρόπουλο που επίσης έχει φάει πρόστιμο 2 εκ και όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος αλλά πιέζει σαν ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διαγραφεί...


Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας για φοροδιαφυγή σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ.

Η Οικονομική Αστυνομία συνέλαβε τον Λεωνίδα Μπόμπολα για φορολογικές παραβάσεις της εταιρείας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η σύλληψη του 52χρονου επιχειρηματία έγινε στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, καθώς ο επιχειρηματίας είναι επικεφαλής της κατασκευαστικής εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ, δεν έχει καταθέσει 2 εκατ. ευρώ που όφειλε για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.