11 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠ'ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ! Αστυνομικοί έριξαν 37 γροθιές, 17 κλωτσιές και 4 γκλοπιές σε ακινητοποιημένο συλληφθέντα

Τις άγριες σκηνές κατέγραψε κάμερα από ελικόπτερο τηλεοπτικού καναλιού - Και οι δέκα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

Νέο περιστατικό βίας στην κομητεία του Σαν Μπερναντίνο στη νότια Καλιφόρνια κατέγραψε κάμερα ελικοπτέρου τηλεοπτικού καναλιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να εκτελέσουν το ένταλμα σύλληψης του Φράνσις Πούσοκ για υπόθεση κλοπής ταυτότητας.

Ο Πούσοκ όταν είδε τους αστυνομικούς αρχικά διέφυγε με το αυτοκίνητο του, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε για να κλέψει ένα άλογο από το οποίο, τελικά έπεσε όταν βρέθηκε σε ανώμαλο έδαφος.

Οι αστυνομικοί που πλησίασαν τον Πούσοκ και παρά το γεγονός ότι έμεινε ακίνητος στο έδαφος άρχισαν να τον ξυλοκοπούν αλύπητα.

Σύμφωνα με το κανάλι KNBC ο Πούσοκ σε διάστημα δύο λεπτών δέχθηκε 37 γροθιές, 17 κλωτσιές και τέσσερα χτυπήματα από γκλόμπ.

«Είμαι πολύ ταραγμένος με ό, τι βλέπω στο βίντεο», δήλωσε ο σερίφης Τζον ΜακΜάχον. «Παρόλα αυτά  δεν χρειάζεται να βγάλουμε συμπεράσματα σε αυτό το σημείο, μέχρι να διεξάγουμε  μια πλήρη και ενδελεχή έρευνα. Αν οι αστυνομικοί έκαναν κάτι λάθος, θα πρέπει να τεθούν σε αναστολή  και να αντιμετωπιστούν με τον κατάλληλο τρόπο, σύμφωνα με το νόμο, καθώς και την πολιτική του τμήματος μας», συμπλήρωσε ο σερίφης.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής και οι δέκα αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.