22 Απριλίου 2015

BINTEO-Έκοψαν το ρεύμα στην Εφορία που ελέγχει τη λίστα Λαγκάρντ και η βλαμμένη μιλάει για εκβιασμό!!

Το ρεύμα έχει κοπεί αυτή τη στιγμή στην Εφορία που πραγματοποιείται ο έλεγχος της λίστας Λαγκάρντ, στο Μαρούσι. Η ΔΕΗ επιβεβαίωσε τη διακοπή του ρεύματος όπως και το ότι η Εφορία έχει πληρώσει κανονικά τον λογαριασμό στον διαχειριστή, στον οποίο όμως δεν αποδίδεται η συγκεκριμένη πληρωμή, αλλά το χρέος του 1.300.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο από το Mega:



Βαλαβάνη: Κάποιοι εκβιάζουν με τη διακοπή του ρεύματος στη ΔΟΥ [Δηλ. ποιοι; Η ΔΕΗ; ; Ή να πιστέψουμε τις αρλούμπες ότι κόπηκε το ρεύμα σε όλη την πολυκατοικία επειδή ένας ένοικος δεν πληρώνει και εξαιτίας του ο διαχειριστής δεν καταθέτει στη ΔΕΗ τα χρήματα για το ρεύμα που του έχουν δώσει οι υπόλοιποι; Δεν είμαστε όλοι γίδια κυρία μου...]


Για περίπτωση εκβιασμού έκανε λόγο η Νάντια Βαλαβάνη σχολιάζοντας την υπόθεση με τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στην εφορία μεγάλου πλούτου και μεγάλων επιχειρήσεων, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τόνισε πως το δημόσιο χάνει εκατομμύρια ευρώ από την διακοπή του ρεύματος καθώς ήδη μια μεγάλη εταιρεία που ήθελε να τακτοποιήσει χρέος ύψους 2 εκατ. δεν μπόρεσε να εξυπηρετηθεί.

Δείτε το βίντεο του Mega: