23 Απριλίου 2015

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΑ! Ο Κουρουμπλής κατηγορεί τη ΝΔ ότι δεν ξέρει να ΔΙΑΒΑΖΕΙ-ΒΙΝΤΕΟ

[Δηλ. σε λίγο θα μας πει και ότι ΒΛΕΠΕΙ φως στο τούνελ... έλεος κάπου! Και φυσικά όσον αφορά την ουσία: Μην τρελαθούμε! Το έστειλε λέει ένας υπηρεσιακός παράγοντας!! Δηλ. ο Κουρουπλής διαφωνεί; Αν διαφωνεί στο να φάνε και τα αποθεματικά των νοσοκομείων σε μισθούς συντάξεις και 1-2 δόσεις στο ΔΝΤ, γιατί δεν στέλνει έγγραφο να λέει ότι δεν αφορά τα νοσοκομεία η ΠΝΠ; 

Α και κάτι άσχετο: Η λογική απελευθέρωσης Ξηρού είναι ότι είναι ακίνδυνος και δεν μπορεί να κάνει τον τρομοκράτη αφού έχει αναπηρία πάνω από 80%.... και έχουν υπουργό τον τελείως τυφλό Κουρουπλή... και αυτό δεν σημαίνει ότι ο κάθε Κουρουπλής δεν πρέπει να είναι υπουργός (κάθε άλλο), αλλά ότι ο Ξηρός δεν είναι ακίνδυνος λόγω της συγκεκριμένης αναπηρίας...]

Την απάντησή του στα όσα αποκάλυψε η Νέα Δημοκρατία ότι, την Τετάρτη το πρωί, δόθηκε έγγραφη εντολή προς τα νοσοκομεία για διάθεση των αποθεματικών τους στην Τράπεζα της Ελλάδας έδωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε ότι δεν υπάρχει έγγραφο με ρητή εντολή υπουργού για το θέμα αλλά έκανε λόγο για ένα διαβιβαστικό έγγραφο διοικητικού παράγοντα με το οποίο κοινοποιούσε την επίμαχη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

«Υπάρχει ένα διαβιβαστικό, του υπηρεσιακού παράγοντα, που διαβιβάζει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Αλλά ακόμα και στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου υπάρχει εξαίρεση των φορέων, που τα διαθέσιμά τους είναι αναγκαία για τις τρέχουσες ανάγκες των επόμενων 15 ημερών» και συμπλήρωσε «Με βάση αυτά δεν υφίσταται επί της ουσίας θέμα. Ας διαβάζει καλύτερα η Νέα Δημοκρατία».

«Να μας πούνε τι προϋπολογισμούς ψηφίζανε για να τους διαχειριστούμε εμείς σήμερα. Προκειμένου να παρουσιάζουν ψεύτικα πλεονάσματα, έπρεπε να δώσουν στον ΕΟΠΥΥ 1 δισ. ευρώ και έδωσαν 560 εκατ. ευρώ. Αυτοί είναι εκείνοι που κλαυθμηρίζουν για την υγεία, η ΝΔ είναι υπόλογη για την υγεία» κατέληξε ο υπουργός.

Δείτε το βίντεο: