19 Απριλίου 2015

Οι Κυβερνητικοί μιλούν για «πτώση της Κυβέρνησης της Αριστεράς»!

Μην είστε άπιστοι Θωμάδες, όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι λεφτά υπάρχουν.

Το είπε ο Ομπάμα: «ο Βαρουφάκης μας έφερε λεφτά».

Το δήλωσε ο Λαφαζάνης. Τα ρούβλια θα πέσουν βροχή. Θα φτιάξουμε από αγωγούς μέχρι πρωτοχριστιανικές κατακόμβες και ένα άγαλμα του Λένιν.
Το μαρτυρά η λίστα Νικολούδη, από την οποία θα αντληθούν 2-3 δις, όταν φτιάξουμε ορθολογικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Το υπαινίσσεται ο Καμένος, όταν παραγγέλνει εξοπλιστικά, κερνάει αρνιά και κοκορέτσια, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει ότι όλα τα μηχανοκίνητα μέσα του Στρατού, είναι φουλαρισμένα με καύσιμο.

Η Επιτροπή Ζωής για το Χρέος, έχει τα έξοδα της, αλλά είναι ψίχουλα μπροστά στο ιστορικό έργο που θα επιτελέσει.

Λεφτά έχει και το «ΣΚΡΑΤΣ»: με 5 ευρώ σου λέει κέρδισε η άλλη δέκα χιλιάρικα.

Και δεν έχει ξεκινήσει τις εργασίες η Επιτροπή περί τα Εκκλησιαστικά, η οποία θα αξιοποιήσει όποια περιουσία βρει πρόσφορη.

Ούτε έχουν ενεργοποιηθεί οι διαδικασίες κατάσχεσης της γερμανικής περιουσίας στην Ελλάδα (Ινστιτούτο Γκαίτε, Ινστιτούτο Παστέρ, Lidl και γερμανικοί ποιμενικοί).

Τώρα που άνοιξε ο καιρός και δεν θα δίνει επίδομα θέρμανσης ο Μάρδας, ποιος μας πιάνει.

Αν δεν υπήρχαν λεφτά δεν θα στήριζε ο ΓΑΠ τον Πρωθυπουργό, στην ιστορική συνάντηση των «Τσιπρανδρέου».

Δώδεκα περίπου δις θέλει ο Σκουρλέτης για το σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης αλλά δεν ξεχνάμε ποτέ ότι στο ποσό των 1,8 δισ. ευρώ ανέρχονται τα κέρδη της ΕΚΤ από την κατοχή ελληνικών ομολόγων, που οφείλει να μας τα δώσει πίσω.

Επτακόσια ογδόντα εκατομμύρια μόνο, θέλει το ΔΝΤ την 12η Μαΐου.

Δεν βγαίνει η «μπακαλική», όσο και να μετράνε οι σύντροφοι. Για αυτό και έρχεται το διαχρονικό και ατράνταχτο επιχείρημα, του «μπαμπούλα» της δεξιάς. Γράφει η Αυγή:

«Η πτώση της κυβέρνησης της Αριστεράς θα αλλάξει τα δεδομένα για πολλά - πολλά χρόνια. Το παλαιό καθεστώς θα επιστρέψει δριμύτερο, χωρίς φραγμούς, χωρίς αναστολές, χωρίς αντίπαλο, χωρίς εναλλακτική πρόταση. Το σενάριο είναι απολύτως εφιαλτικό, σαν να τρέχεις σε σκοτεινό δάσος κυνηγημένος από λύκους, κοράκια και καρακάξες, μοιάζει με τραγέλαφο, το τέλος όμως είναι απαξάπαντος τραγικό».

Είναι λιτή η περιγραφή. Τίγρεις, λέοντες και βίσωνες θα μας πάρουν στο ντου, ενώ αν ανέβουμε στα δέντρα, θα μας την πέσουν οι δεινόσαυροι, κι αν πέσουμε στη θάλασσα αιμοδιψείς λευκοί καρχαρίες.

Ναι, είναι οι ίδιοι που έπαιρναν στο «δούλεμα» τον Άδωνι και τη Βούλτεψη προεκλογικά, με τα χαρτιά υγείας, τα φάρμακα και τα καύσιμα που θα βρίσκονταν σε έλλειψη.

Σε λιγότερο από τρεις μήνες οι «νωποί» εκλεγμένοι φοβούνται την πτώση τους και καταφεύγουν σε χειρότερα φοβικά επιχειρήματα, να μαζέψουν στο μαντρί όσους σκοπεύουν να φύγουν με ελαφριά και γοργά πηδηματάκια.

Μήπως έχουν δίκιο όσοι ισχυρίζονται ότι σύντομα θα έχουμε νέες βουλευτικές εκλογές;

Για το λόγο αυτό, είναι χρήσιμο να γνωρίζουν οι πάντες ότι όταν κάνουν χρήση χημικών και σπάνε καταλήψεις οι αστυνομικοί, επί Σαμαρά έχουμε Χούντα, επί Τσίπρα έχουμε της Ζωοδόχου Πηγής σε μια ηλιόλουστη Παρασκευή του Απρίλη…

Μ.Ο.