22 Απριλίου 2015

ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΕΜΠΕΛΣ! Ο Παππάς βάφτισε "εθελοντική" την ΠΝΠ που μιλάει για "υποχρεωτική" μεταφορά αποθεματικών στην ΤτΕ

Εθελοντικό δανεισμό χαρακτήρισε ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης για την αναγκαστική παραχώρηση  των διαθεσίμων των δήμων και των περιφερειών.

«Προφανώς και δεν είναι εύκολη επιλογή, η κυβέρνηση δεν την κάνει με χαρά, δεν προκύπτει όμως διάλυση των δήμων, των νοσοκομείων που λέγεται, πρόκειται περί εσωτερικού δανεισμού».

Ο κ.Παππάς αναφέρθηκε και στη διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση με τους θεσμούς και είπε χαρακτηριστικά ότι δεν επιδιώκουμε κάποια συμφωνία αλλά λύση.

«Οι θεσμοί έχουν κομίσει αιτήματα που δεν γίνονται δεκτά γιατί είναι οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης, η κυβέρνηση αναζητά, διεκδικεί και θα πετύχει λύση, δεν υπάρχει το δίλημμα συμφωνία ή χάους. Δεν θέλουμε συμφωνία, θέλουμε λύση, γιατί συμφωνίες υπήρξαν και με προηγούμενες κυβερνήσεις και τα αποτελέσματα τους είναι γνωστά σε όλους μας».