06 Απριλίου 2015

Χαμογελαστός μπήκε, χ@σμένος βγήκε από το ΔΝΤ ο Βαρουφάκης

Αλλά ο κάφρος ο περιπτεράς είδε μόνο ότι η Λαγκάρντ έβαλε τα καλά της γιατι "της αρέσει το παιδί μας"... έτσι είναι ο Έλληνας! Όσο ξύλο κι αν φάει φαντασιώνεται ότι γ@μάει όλο τον κόσμο

Με το χαμόγελο στα χείλη μπήκε στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ο Γιάνης Βαρουφάκης για να συναντήσει την επικεφαλής του Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών φορούσε, πάντς έξω από το παντελόνι, ένα σκούρο γκρι πουκάμισο, κρατούσε στα χέρια του έναν μπλε φάκελο, φορούσε σκούρο κοστούμι και ήταν χαμογελαστός.

Δεν ήταν λαλίστατος, όπως συνηθίζει όμως. Ίσως ήθελε να κρατήσει μικρό καλάθι. Ίσως και όχι. Όπως και να 'χει, δηλώσεις δεν έκανε στους δημοσιογράφους που εναγωνίως τον περίμεναν έξω από τα γραφεία του Ταμείου στην Ουάσινγκτον.







Όταν μετά από σχεδόν 2:30 ώρες ο Γιάνης Βαρουφάκης βρήκε, τα πράγματα ήταν ακριβώς αντίθετα: δεν ήταν χαμογελαστός αλλά έκανε δηλώσεις.





Αντίθετα, η Κριστίν Λαγκάρντ και μπήκε και βγήκε χαμογελαστή. Κι ας της... "χάλασε" το Πάσχα ο Έλληνας υπουργός.



Αντίθετα, ο Πολ Τόμσεν, γνωστός μας από τη θητεία του ως εκπρόσωπος του Ταμείου στην τρόικα, ήταν όπως τον ξέρουμε: χωρίς έκφραση...


Φωτογραφίες: Reuters, Twitter