04 Απριλίου 2015

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Καμία σκιά στις σχέσεις Σαμαρά - Καραμανλή

Ο Αντ. Σαμαράς έχει δώσει εντολή να υποστηριχθεί η περίοδος 2004-2009. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και με προφανή σκοπιμότητα.

Η ΝΔ αποφάσισε να επαναφέρει την πρόταση που είχε καταθέσει το 2011 ως αντιπολίτευση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Σύμφωνα με αυτή ο χρόνος διερεύνησης των ευθυνών για τη σημερινή κατάσταση θα ξεκινά από το 1981 έτσι ώστε να καταγραφούν οι παθογένειες της δημόσιας διοίκησης, της οικονομίας και του ελληνικού κράτους γενικότερα.

Απλά τώρα στην πρόταση που θα κατατεθεί την Μεγάλη Δευτέρα ως απάντηση στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, θα προστεθεί ως καταληκτικός χρόνος της έρευνας το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Τις τελευταίες ώρες ορισμένα στελέχη της ΝΔ επιτίθενται με κάθε τρόπο στον Αντ. Σαμαρά λέγοντας και διαρρέοντας ότι υπάρχει πρόβλημα με τον Κώστα Καραμανλή και η απόφαση του κόμματος για διερεύνηση από το 1981 είναι κτύπημα για τον καραμανλισμό.

Μεγαλύτερο ψέμα δεν υπάρχει. Μήπως να θυμηθούν αυτά τα στελέχη και βουλευτές, άλλοτε ευεργετηθέντες από τον Σαμαρά, ότι τον Φεβρουάριο του 2011, την τότε πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής από το 1981, υπέγραφε και ο Κ. Καραμανλής;

Αυτή είναι η αλήθεια, όπως και ότι ο Αντ. Σαμαράς έχει δώσει εντολή να υποστηριχθεί η περίοδος 2004-2009. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και με προφανή σκοπιμότητα.

http://www.antinews.gr/POLITIKE/kamia-skia-stis-sxeseis-samara-karamanli