09 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΑΜΑ! Φλαμπουράρης: Αν στριμωχτούμε θα βάλουμε έκτακτη εισφορά

Και επειδή η είσπραξη έκτακτης εισφοράς μέσω εφορίας είναι χρονοβόρα, μάλλον θα πάνε σε "κούρεμα" καταθέσεων και τότε να σας δω γατάκια που τους ψηφίσατε... Μιλάμε για απίστευτο αστείο τύπο που βρίσκεται στον πυρήνα της κυβέρνησης! "Είχαμε αύξηση εσόδων 13% τον Μάρτιο γιατί ακόμα και αυτοί που δεν έχουν ψάχνουν βρίσκουν και πληρώνουν τον οβολό τους επειδή βλέπουν ότι δεν τα βάζουμε σε μαύρη τρύπα" είπε και κρύβει ότι αυτό έγινε λόγω εσόδων από την έκτακτη ρύθμιση! Κυβερνάει την Ελλάδα ένας αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού που λέει "περιμένουν να υποχωρήσουμε, εμείς δεν θα υποχωρήσουμε και θα υποχωρήσουν αυτοί και μετά θα δώσουν τα λεφτά"
Και κάτι τελευταίο! Ο Ξηρός ρε νούμερο δεν τυφλώθηκε στις φυλακές αλλά επειδή έσκασε στα χέρια του η βόμβα με την οποία ήθελε να σκοτώσει κόσμο...

Η κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή έκτακτης εισφοράς στα μεγάλα εισοδήματα, σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη για τα δημόσια ταμεία αποκάλυψε υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, υπογραμμίζοντας ότι δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας: «Αν φτάσουμε και φρακάρει μπορεί να βάλουμε έκτακτη εισφορά στα μεγάλα εισοδήματα», αποκλείοντας ωστόσο το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αυξήσουμε τον ΦΠΑ», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος στο ερώτημα αν υπάρξει περίπτωση αύξησης του φόρου σε κάποια νησιά ήταν κατηγορηματικός: «Αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι ενδιαφέρον.

Η γραμμή μέχρι τώρα είναι “δεν αυξάνουμε τον ΦΠΑ” ούτε στα δύο. Εγώ δεν καταλαβαίνω θα πηγαίνεις Μύκονο, απέναντι στην Πάρο, θα τα χωρίζουμε εδώ με χαμηλό ΦΠΑ, εδώ με υψηλότερο. Κι αυτό που ζητάνε είναι λάθος. Δεν ξέρω γιατί το ζητάνε. Δηλαδή έχουμε 300 νησιά πόσα έχουμε και στα 2 να είναι αυξημένος;»

«Δεν είναι δυνατόν να διαλύσουν την Ευρωζώνη γιατί επιμένει κάποιος ή κάποιοι να αυξήσουμε το ΦΠΑ στη Μύκονο και στη Σαντορίνη. Θα γελάει ο κόσμος», είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ο κ. Φλαμπουράρης.

Στο ερώτημα αν είναι αισιόδοξος για τα αποτελέσματα του Eurogroup της 24ης Απριλίου ο υπουργός Επικρατείας απάντησε: «100%. Το πιστεύω 100%. Θα περιλαμβάνει αυτό που γίνεται. Δεν μπορεί να μην βλέπουν τι γίνεται, ότι τον Μάρτιο ανεβήκαν 13% τα έσοδα, από αυτά που είχαμε προϋπολογίσει.

Γιατί στην Ελλάδα πια είναι μία άλλη κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που εμπνέει ακόμα κι αυτούς που δεν έχουν λεφτά, ψάχνουν, βρίσκουν και πάνε και καταθέτουν τον οβολό τους, γιατί ξέρουν ότι αυτή η κυβέρνηση δεν τα παίρνει για να ρίξει σε μία μαύρη τρύπα.

Ξέρουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα αξιοποιεί και το παραμικρό ευρώ υπέρ των ανθρώπων που υποφέρουν».

Ο κ. Φλαμπουράρης αναφέρθηκε επίσης και στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, λέγοντας ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός δεν έθεσε ζήτημα χρηματοδότησης προς τη χώρα μας, ενώ διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση θα πληρώσει κανονικά σήμερα τη δόση προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, «Αφού τα μαζέψαμε θα τα δώσουμε τα λεφτά σήμερα», υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας καθώς έχουν δρομολογηθεί νέες εισπράξεις.
Παράλληλα, ο υπουργός κράτησε αποστάσεις από τη συμφωνία αγοράς των αεροπλάνων από το πολεμικό ναυτικό και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές στις 24 Απριλίου, «Δεν κάνουμε μπλόφα. Δεν θα υποχωρήσουμε». Μάλιστα στο τέλος της συνέντευξής του ο κ. Φλαμπουράρης είπε χαρακτηριστικά: «Στις 24 Απριλίου θα πάρουμε τα αυγά για να τσουγκρίσουμε».

Δείτε τα βίντεο: