23 Απριλίου 2015

Άδωνις: Η Ζωή είναι…αξιοθέατο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Για ακόμα μια φορά ο βουλευτής Β Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε με τρόπο ενδιαφέροντα και προκλητικό. Μιλώντας σε μαθητές δημοσιογραφίας είπε:«Η ΖΩΗ είναι ένα υπερφυσικό δημιούργημα είναι… αξιοθέατο…».
Η αναφορά του δεν ήταν για την ζωή του αλλά στην πρόεδρο της Βουλής. Στην βουλή πρέπει να έχεις κάποιον να σε βάζει σε τάξη, την Πρόεδρο ποιος θα την βάλει είπε χαρακτηρίστηκα.

Σε ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με την κυβέρνηση ο ίδιος είπε «Θα συνεργαζόμουν αν εφαρμόσουν άλλο, καπιταλιστικό πρόγραμμα. Η κυβέρνηση δεν έχει κάποιο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα είναι παντελώς αδύνατον να βγει η χώρα από την κρίση, οι κομουνιστές δεν ξέρουν από λεφτά» τόνισε.

Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στην ΝΔ

Για το αν υπάρχει θέμα ηγεσίας στην ΝΔ ο ίδιος είπε, :«Το κόμμα δεν αλλάζει την ηγεσία του». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η επόμενη ερώτηση που αφορούσε αν επιθυμεί να κάνει δικό του κόμμα ή να γίνει ο ίδιος πρόεδρος της ΝΔ, «για την ώρα δεν θα έκανα δικό μου κόμμα, η εποχή θέλει συσπείρωση… στην πολιτική όμως έχω μάθει να μην λέω ποτέ» όσο αφορά την ηγεσία του κόμματος, δηλώνει κατηγορηματικά όχι, διότι του αρέσει να μιλάει και να λέει την γνώμη του.

Δεν πρόλαβα να κάνω πολλά

Ως υπουργός Υγείας, δεν πρόλαβα να κάνω πολλά, αλλά έκανα και πράγματα που άφησαν εποχή δήλωσε ο πρώην υπουργός. «Δεν πρόλαβα να αλλάξω τον τρόπο προμηθειών, ένα μέτρο που ήθελα να υλοποιηθεί».

Ο Ρωμανιας είναι πιο τηλεμαιντανός από μένα

«Με θεωρούν τηλεμαϊντανό επειδή βγαίνω στα κανάλια, όμως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν ακριβώς το ίδιο δεν θεωρούνται. Ο κύριος Ρωμανιάς με ξεπερνά, είναι από τις 9 το πρωί στις εκπομπές μέχρι αργά το βράδυ».  Για τον μνημόνιο είπε ότι είναι σαν τα νεφρά «δηλαδή σαν ένα μέσο που καθάρισε το σύστημα».

Αναστάσιος Ε. Δαφνής