23 Απριλίου 2015

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛ@ΚΑΣ! Διαψεύδει τον Σαμαρά ο Κουβέλης

Μα είναι ποτέ δυνατόν να παραδεχθεί ότι είναι τόσο μαλ@κας που αντί για Πρόεδρος Δημοκρατίας πίστεψε τον Τσίπρα και σήμερα είναι στο σπίτι του και πάει καμιά βόλτα στο καφενείο της γειτονιάς του;

Ο Φώτης Κουβέλης ήταν καλεσμένος του Χρήστου Κούτρα και του Γιάννη Ντσούνο στην εκπομπή “Αταίριαστοι” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, και απάντησε σε όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς χθες βράδυ, στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου στην τηλεόραση του Mega.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι είχε προτείνει στον Φώτη Κουβέλη να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με… απεσταλμένο τον Δημήτρη Σταμάτη, προτού καταλήξει στην υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ το διέψευσε, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν λέει την αλήθεια, και δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Αντώνης Σαμαράς είχε ήδη αποφασίσει την προσφυγή στις κάλπες, και για τον λόγο αυτό επέλεξε μια στενά κομματική υποψηφιότητα, όπως ήταν αυτή του Σταύρου Δήμα.

Ο Φώτης Κουβέλης τόνισε επιπροσθέτως ότι ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λάθος με τον τρόπο που επιχείρησε να βγει η Ελλάδα στις αγορές, καθώς έτσι… εισέπραξε μηδέν.