10 Απριλίου 2015

ΦΕΚ-Πόσα αμόρφωτα τρολάκια λέτε να διόρισε ο Πανάρας στο γραφείο του;

Πολύς λόγος γίνεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τους διορισμούς «ημετέρων» από την Κυβέρνηση με τελευταίο παράδειγμα τη χθεσινή αναβάθμιση του ξαδέρφου Τσίπρα σε ΓΓ του ΥΠΕΞ.

Πόσους διορισμούς λέτε να έχει κάνει ο Πάνος Καμμένος στο πολιτικό του γραφείο στο ΥΕΘΑ; Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρεις, ούτε τέσσερις! Δεκατέσσερις (14) έχει κάνει ο μπαγάσας!

Έντεκα είναι οι μετακλητοί υπάλληλοι και τρεις ακόμη οι ειδικοί συνεργάτες του Π.Καμμένου! Φαίνεται πως ο «φόρτος εργασίας» στο συγκεκριμένο Υπουργείο είναι αρκετά μεγάλος.

Αναρωτιόμαστε πού κάθονται όλα αυτά τα άτομα… γιατί να δουλεύουν αποκλείεται αφού οι μισοί απ' αυτούς είναι κατηγορίας ΔΕ δηλ. Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης... άρα μη μας παραξενεύει όταν ο Καμμένος λέει τις παπαριές του αφού οι μισοί του συνεργάτες είναι απόφοιτοι Λυκείου!

Μάλιστα 2 εξ αυτών είναι γνωστά τρολ του Καμμένου στο διαδίκτυο όπου προφανώς τον λιβάνιζαν επ' αμοιβή και τώρα θα τον λιβανίζουν επ' αμοιβή δική μας... Πρόκειται για τον Ιωάννη Δραγάτη και τον Αυγερινό Χατζηχρυσό ο οποίος κατέχει και περιθωριακό blog για ψεκασμένους...

Δείτε παρακάτω τα ΦΕΚ των διορισμών τους:




Με πληροφορίες από newsrebel.gr