16 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΙΚΟΣ! Άδωνις: Προσέχετε πού βάζετε την ζπ@υτσα σας και την υπογραφή σας - Βίντεο

Πινγκ – πονγκ στη Βουλή. Ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης ζητάει από τα κόμματα να τοποθετηθούν αν θέλουν να υποχωρήσει η κυβέρνηση στις επιταγές του Σόιμπλε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποιεί να προσέχουν που βάζουν το... γενετήσιο όργανό τους και την υπογραφή τους, αναφερόμενος στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου.

Ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, μιλώντας στη Βουλή, τόνισε: “Άκουσα τον κ. Βενιζέλο να προειδοποιεί για σχέδια της κυβέρνησης να ρίξει τη χώρα στα βράχια… Μια απαράδεκτη κινδυνολογία που έστελνε σήματα προς τα έξω και είναι ακατανόητη… Έχει χρόνο να μας πει τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση. Να υποχωρήσει στο θέμα των συντάξεων; Πείτε μας ευθέως και όχι με σεναριολογίες, με plan b και c. Ποιό κόμμα ζητά να υποχωρήσει η κυβέρνηση στις επιταγές το Σόιμπλε”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφερόμενος στη συμφωνία κυβέρνησης και εταίρων στις 20 Φεβρουαρίου είπε: «Να τηρήσετε τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου. Όμως εκεί λέει ότι δεν θα αναιρέσετε ψηφισμένα νομοσχέδια όπως επιχειρείτε να κάνετε» ενώ απευθυνόμενος προς τους παριστάμενους υπουργούς σημείωσε: «Κι έχετε κι εσείς προσωπικά ευθύνη γιατί την έχετε υπογράψει. Πρέπει να προσέχετε πού βάζετε το γενετήσιο μόριό σας και την υπογραφή σας».