21 Απριλίου 2015

ΦΩΤΟ-Tony Toutouni: Ο νέος πιο μισητός πολυεκατομμυριούχος του Instagram!

O άνθρωπος είναι ένα ζώο και μισό. Για κάποιους αυτό είναι προσβολή προς τα ζώα αλλά αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική συζήτηση που ακόμη και ο αγαπημένος Αινστάιν δεν θα μπορούσε να την εξαντλήσει με μια εξίσωση του.
Η βλακεία είναι απίθανη, το ίδιο και ο σεξισμός και τα βασικά ένστικτα που εντελώς λάθος πρότυπα αραδιάζουν με στιγμιότυπα τους στο Ιnstagram.




Όταν είχαμε αραδιάσει τις πληροφορίες του εξωφρενικού Νταν Μπιλτζέριαν δεν πιστεύαμε ότι θα έφτανε η στιγμή που θα υποδεχόμασταν τον διάδοχο και σύμμαχο του. Ήμασταν ακόμη μια φορά ανόητοι.



Ο Tony Toutouni από το Ιράν είναι πολυεκατομμυριούχος, τα χρήματα του κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς από που έχουν προκύψει και εννοείται είναι φίλος, κολλητός και σύμμαχος στην πλουμιστή καγκουριά με τον Νταν Μπ. Το μονο σίγουρο στην περίπτωση του είναι ότι εαν ο Al Pacino του Σημαδεμένου είχε Instagram, θα ήταν ίδιο περίπου με το δικό του.



Περισσότεροι από 600 χιλιάδες παρακολουθούν τις περιπέτειες του και κυρίως γίνονται μάρτυρες στο σήμα κατατεθέν του. Το μεσαίο δάχτυλο που το υψώνει σε όλα και όλους γιατί μπορεί.



Μετά από δημοσίευμα στο Chive ο Τony Toutouni (Θεέ των Εφτά Βασιλείων, τι όνομα!) επιχειρηματολόγησε επάνω στην αγαπημένη του χειρονομία λέγοντας:



“Αρχικά θέλω να διευκρινίσω ότι δεν απευθύνεται στις γυναίκες αφού σηκώνω το μεσαίο μου δάχτυλο σχεδόν σε κάθε μου φωτογραφία.



Δεύτερον με αυτό τον τρόπο αποδεικνύω την αυθεντικότητα των φωτογραφιών μου αφού υπάρχει μια λεγεώνα από ανθρωπους εκεί έξω που ανεβάζουν φωτογραφίες άλλων ως δικές τους και τρίτον θέλω να πω ότι οτιδήποτε και αν κάνεις στη ζωή σου θα υπάρχουν άνθρωποι που σε φθονούν, θα θελήσουν να σε προσβάλουν για να νοιώσουν καλύτερα για τη μίζερη ζωή τους.



Αυτοί είναι όσοι δεν έχουν κίνητρο να είναι επιτυχημένοι και αντί να επιμένουν στο να βρουν τρόπους να κάνουν τις ζωές τους καλύτερες επιλέγουν την εύκολη λύση να κάνουν τις ζωές των άλλων χειρότερες. Το μεσαίο δάχτυλο μου είναι η απάντηση μου σε όλους αυτούς που περίτρανα δείχνει ότι δεν δίνω σημασία σε κανέναν από αυτούς, θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να πάνε να γαμη*^υνε!”



Το απόσταγμα ζωής συνοδεύεται από τα απαραίτητα hashtags #famousfinger #ihopeimotivateyou2berich #anyonecandoit #determinationiskey #fuckhaters ενώ κάποια άλλη στιγμή ο Τony ενημέρωσε το κοινό του ότι στα χρόνια της εφηβείας του πουλούσε ηχοσυστήματα αυτοκινήτων.



Μια ημέρα ξύπνησε, κατάλαβε ότι έχει φιλοδοξίες μεγαλύτερες από αυτό, σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο του στο αφεντικό του, πήρε τα μπογαλάκια του και τράβηξε για άλλη ακτογραμμή. Ο Toutouni είναι μαζικά εκνευριστικός και γίνεται γραφικός όταν εξομολογείται ότι έχει ασφαλίσει το σήμα κατατεθέν του για 7 εκατομμύρια δολάρια.



Όταν χαζεύεις τις φωτογραφίες του στο Instagram απορείς για την πολιτική του φωτογραφικού κοινωνικού δικτύου. Γιατί απαγορεύει τις γυμνές γυναικείες θηλές αλλά επιτρέπει αναρτήσεις με έκδηλη ρητορική μίσους; Με ποια λογική θεώρησε προσβλητική (και επέμενε να κατεβάζει) τη φωτογραφία της φοιτήτριας Rupi Kaur σε περίοδο ενώ δεν είχε βία, δεν ήταν απαγορευτική, δεν ήταν στο ελάχιστο ρατσιστική ή σεξιστική, δεν παραβίαζε κάποιο κανονισμό αλλά επιτρέπει σε χρήστες σαν τον Tony να αναρτούν φωτογραφίες με λεζάντα “Χτύπα δύο φορές τον αγαπημένο σου κ%6ο, μύρισε χωρίς να σπάσεις την οθόνη του κινητού σου #Mondaychallenge";



Το Reddit αποδίδει για ακόμη μια φορά δικαιοσύνη και ξεμπροστιάζει τον ιδιοκτήτη του μεσαίου δαχτύλου. “Πρόκειται για έναν τύπο που έχει εστιατόρια, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και νυχτερινά κέντρα για να ξεπλένει βρώμικο χρήμα” είπε ένας χρήστης του. “Καταλαβαίνω την αντιπάθεια στο πρόσωπο του αλλά εμένα μου έδωσε κίνητρο να σηκώσω και εγώ το μεσαίο μου δάχτυλο και να προχωρήσω μπροστά στη ζωή μου” είπε κάποιος άλλος. Υποθέτω όλοι έχουμε ανάγκη από τα πρότυπα μας και ο λογαριασμός της “Ζωής Για Δέσιμο” (@lunatic_living είναι το παρατσούκλι του στο Instagram) θα συνεχίσει να τους το χαρίζει με ένα δάχτυλο που κοιτάει μόνιμα ψηλά.



http://www.newsit.gr/default.php?pname=News-b-it&art_id=391759&catid=55