25 Μαΐου 2015

Οι 100 πιο σ@ξι γυναίκες στον κόσμο… Δείτε τις 10! (φωτο)

Γνωστό αντρικό περιοδικό δημοσίευσε τη λίστα με τις 100 πιο σ@ξι γυναίκες του πλανήτη σύμφωνα με το τι ψήφισε το κοινό του.
Το αναγνωστικό κοινό του «Maxim» επέλεξε και αποφάσισε τις 100 «θεές» και πιο σ@ξι γυναίκες του πλανήτη. Το top 10 είναι:

Katy Perry
10) Katy Perry: To top 10 ανοίγει η Katy Perry. Η 30χρονη pop τραγουδίστρια που κατέχει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Jessica Alba
9) Jessica Alba: H 34χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός βρίσκεται στη λίστα του Maxim. Μανούλα 2 παιδιών και έχοντας πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες κατατάσσεται στην 9η θέση των πιο σέξι γυναικών.

Sara-Sampaio
8) Sara Sampaio: Πρόσφατα στο άρθρο που έγραψα για τους 10 νέους αγγέλους της Victoria Secret, ανέφερα και τη Sara Sampaio. Η 23χρονη Sara με ύψος 1,73 σίγουρα θεωρείται μια αισθησιακή και sexy κοπέλα.

CANDICE SWANEPOEL
7) Candice Swanepoel: Παραμένουμε στο χώρο του modeling και στη Candice Swanepoel. H 26χρονη Candice με καταγωγή από τη Νότια Αφρική, ασχολείται με το modeling από το 2003. Μάλιστα πρόσφατα ανέβασε ένα video κάνοντας yoga.

miley-cyrus
6) Miley Cyrus: H Miley ειδικά τα τελευταία χρονιά έχει κριθεί αρνητικά για τις προκλητικές της εμφανίσεις καθώς όπως λένε προωθεί περισσότερο την εμφάνιση της παρά τη φωνή.

Lima
5) Andriana Lima: H Bραζιλιάνα Andriana δε θα μπορούσε να μη λείπει από τις πρώτες θέσεις της λίστας. Πρώην μοντέλο της Victoria Secret και νυν μητέρα 2 παιδιών, κολάζει τα πλήθη με την εξωτική ομορφιά της.

Emma-Watson
4) Εmma Watson: Όλοι τη θυμόμαστε από το χαρακτηριστικό ρόλο της «Ερμιόνης» στον Χάρι Πότερ. Αν και από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια, η τώρα 25χρονη Emma βρίσκεται στη 4η θέση των 100 πιο ποθητών γυναικών του πλανήτη.

Selena
3) Selena Gomez: Το top 3 ανοίγει η επιτυχημένη τραγουδίστρια Selena Gomez. Η 22χρονη Selena που μονοπώλησε το ενδιαφέρον σκανδαλοθηρικών περιοδικών λόγω της σχέσης της με τον Justin Bieber, βρίσκεται στη 3η θέση της λίστας.

emily-ratajkowski
2) Emily Ratajkowski: Η Emily είναι μοντέλο και ηθοποιός. Με καταγωγή από Αμερική θεωρείται πρωτοεμφανιζόμενη στο χώρο, καθώς είναι μόλις 23 ετών.

taylor-swift
1) Τaylor Swift: Θεωρείται εκτός από είδωλο της νεολαίας και αρκετά επιτυχημένη τραγουδίστρια καθώς όπως είδαμε προ ημερών, κατέκτησε 8 ολόκληρα Βillboard Music Awards. Αυτή τη φορά κατακτά την κορυφή της λίστας με τις 100 πιο sexy γυναίκες του κόσμου.

Τέλος, για να δώσουμε μια γενική εικόνα του top 100, στη λίστα περιλαμβάνονται αρκετές καλλονές της showbiz όπως η Scarlett Johanson, η Εmma Stone, η Gisele & πολλές άλλες.