12 Μαΐου 2015

ΣΥΡΙΖΑίοι Γιατροί: Είναι ειδωλολατρία να πάει το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας στον «Αγιο Σάββα»

Και εγώ δεν θα πήγαινα το λείψανο στο νοσοκομείο αλλά πιο αστείο είναι ότι ασχολούνται με το θέμα οι "επιστήμονες" γιατροί του ΣΥΡΙΖΑ... τι σας νοιάζει ρε νούμερα πως θα προσευχηθεί ο άλλος και λέτε τις παπαριές για "ειδωλολατρεία" κ.λπ αφού δεν έχετε το θάρρος να πείτε "είμαστε άθεοι ρε και θέλουμε να σας κάνουμε κι εσάς άθεους" μη υποδεικνύετε στους άλλους τον σωστό τρόπο προσευχής! Εκτός αν φοβάστε τον "ανταγωνισμό" από την Αγ. Βαρβάρα :)))

Έντονος προβληματισμός επικρατεί μεταξύ των ΣΥΡΙΖΑίων νοσοκομειακών γιατρών, για την επικείμενη μεταφορά του λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».
Το λείψανο αναμένεται να μεταφερθεί την Παρασκευή στο νοσοκομείο, όπου και θα παραμείνει επί δύο ώρες, προκειμένου να μπορέσουν να προσκυνήσουν οι ασθενείς.
Η ενέργεια δεν έγινε αποδεκτή με...ενθουσιασμό από τους νοσοκομειακούς γιατρούς.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του κλάδου (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας θεωρεί ότι η μεταφορά των λειψάνων αποτελεί ειδωλολατρεία.
Προβληματισμένη είναι και η πρόεδρος της Ένωσης νοσοκομειακών γιατρών Αττικής (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη.


Η κ. Παγώνη συμφωνεί με το δικαίωμα στην πίστη, αλλά αμφισβητεί τη μεταφορά του λειψάνου σε ένα νοσοκομείο, σε ώρα λειτουργίας.
Η Αγία Βαρβάρα – σημειώνει – μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς όπου και αν βρίσκεται το λείψανό της.
Αναρωτιέται γιατί δεν μεταφέρεται το λείψανο και στα άλλα ογκολογικά νοσοκομεία, δηλαδή το “Μεταξά” και τους “Αγίους Αναργύρους”.

Το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής, με τιμές αρχηγού κράτους...
Αντιπροσωπεία της Ελλαδικής Εκκλησίας παρέλαβε τα λείψανα από τη βασιλική του Αγίου Μάρκου στη Βενετία.
Η μεταφορά τους θεωρείται από τους γνωρίζοντες ως ένα ιστορικό γεγονός, καθώς για πρώτη φορά μετά από 1.000 χρόνια η λειψανοθήκη της Αγίας Βαρβάρας φτάνει σε ορθόδοξη χώρα.
Το σκήνωμα της Αγίας θα παραμείνει στην Αθήνα για 15 ημέρες.

Πηγή iatronet.gr