09 Μαΐου 2015

Σαμαράς: Οι περιβόητες κόκκινες γραμμές είναι… μαύρες!

Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιεί ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ στο πλαίσιο της ομιλίας του στην προσυνδιάσκεψη του κόμματος στην Ξάνθη, με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση στη νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα», εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης για τη διαπραγματευτική της τακτική.
«Το ομολογούν οι ίδιοι ότι αυτή η διαπραγμάτευση εξελίσσεται σε φιάσκο. Πώς να μην είναι όταν οι ίδιοι δεν ξέρουν που πατάνε και που πηγαίνουνε. Όμως τρεις μήνες τώρα αυτό το φιάσκο το πληρώνει ο ελληνικός λαός και φαίνεται να το πληρώνει κι άλλο με τις φοροεπιδρομές που ετοιμάζουν», είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

Κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση ότι έλεγε ψέμματα και πριν αλλά και μετά τις εκλογές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν είπαν λοιπόν απλά ψέματα πριν από τις εκλογές, είπαν ψέματα και μετά όταν διακήρυσσαν ότι αυτό το θέατρο που τώρα ομολογούν ότι ήταν θέατρο, αυτή η περήφανη διαπραγμάτευση, τελικά δεν είχε ούτε σχέδιο Α ούτε σχέδιο Β. Αλλά για κόκκινες γραμμές μιλάνε και την χώρα την πάνε γραμμή στο Μνημόνιο και πάλι».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε επίσης για «περιβόητες κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι «πιο μαύρες δεν μπορούσαν να είναι».