19 Μαΐου 2015

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΠΟΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ! Λεουτσάκος: Θα υπάρξει ζωή και μετά το ευρώ -Να κατέβει ο κόσμος στο Σύνταγμα

Μόνο οι ηλίθιοι μιλάνε για δραχμή με δεδομένα πριν το 2000 όταν και δανειζόμασταν κάθε μέρα δις... σήμερα δεν μας δανείζει κανείς πλέον και θα μας μείνει μόνο ο πληθωρισμός του 30% και τα επιτόκια του 20%

Σκληρή γραμμή απέναντι στους δανειστές, με επικλήσεις στην μετά-ευρώ ζωή και έκκληση για διαδηλώσεις στο Σύνταγμα κατά των δανειστών, απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος στο κλίμα των ημέρων που κάνει λόγο για επικείμενη συμφωνία.

Μιλώντας στον Alpha 989, ο κ. Λεουτσάκος τόνισε: «Ζωή υπήρξε και πριν το ευρώ, και μπορεί να υπάρξει και μετά. Αν οι δανειστές δεν διευκολύνουν στη χρηματοδότηση και οδηγηθούμε στη ρήξη, ζωή υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Μάλιστα, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να υπάρξουν πιο γρήγορα προοδευτικές αλλαγές».

Θέλουν να μας στριμώξουν

Νωρίτερα σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Star ο κ.Λεουτσάκος είχε υποστηρίξει ότι οι δανειστές θέλουν να στριμώξουν σε επώδυνα μέτρα την Ελλάδα, αμφισβητώντας το κατά πόσο θα είναι «αμοιβαία επωφελής» και «έντιμη» η συμφωνία κυβέρνησης και δανειστών.

Διαδηλώσεις στο Σύνταγμα

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρθηκε κατά των δανειστών, τους οποίους χαρακτήρισε «οικονομικούς δολοφόνους», αναφέροντας πως η κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει μόνο μαζί με το λαό. Για να καταλήξει: «Ο κόσμος είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση. Τους καλώ στο Σύνταγμα σε διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά των δανειστών προκειμένου να ισχυροποιήσουμε τις θέσεις της κυβέρνησης απέναντι στην Ευρώπη» .