07 Μαΐου 2015

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ! "Δάκρυα χαράς στη συνάντηση Τσίπρα με τις καθαρίστριες του υπ. Οικονομικών"

Σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, που περιλάμβανε ακόμη και δάκρυα, ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες επαναπροσλήφθηκαν μετά από αγώνα που κράτησε ένα ολόκληρο έτος.
Οι καθαρίστριες έφτασαν στο Μαξίμου φορώντας το σήμα κατατεθέν του αγώνα τους, τα κόκκινα γάντια, τα οποία έβγαλαν για να χαιρετίσουν τον Έλληνα πρωθυπουργό και να τον χειροκροτήσουν.




Και ορισμένες απ' αυτές δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, όταν ο Αλέξης Τσίπρας τους είπε πως “¨ο δικός σας αγώνας μου δίνει δύναμη στον αγώνα μας με τους δανειστές”.




Μάλιστα, ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε πως ακόμη και η Γερμανίδα καγκελάριος αναφέρθηκε στον αγώνα τους, χαρακτηρίζοντας αδικία αυτό που τους συνέβη.




Το πανηγυρικό κλίμα της συνάντησης επισφράγισαν οι ομαδικές φωτογραφίες που έβγαλαν Τσίπρας και καθαρίστριες μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και στα σκαλιά.