28 Μαΐου 2015

ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ! Το πηγαδάκι Τσίπρα με Κόκκαλη, Φλαμπουράρη, Παππά στα γενέθλια του γιου του

Αίσθηση προκάλεσε σε όσους έδωσαν το παρών στα γενέθλια του Τσίπρα Junior η... διευρυμένη παρέα του πρωθυπουργού στην οποία μετείχε και ο επιχειρηματίας, Πέτρος Κόκκαλης.

Ο γιος του Σωκράτη και εγγονός του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Πέτρου Κόκκαλη βρέθηκε στο «Πάρκο Τρίτση», καθώς, εκεί εδρεύει η «Οργάνωση Γη», της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος.

Στο πηγαδάκι που είχε στηθεί καθ' όλη σχεδόν τη διάρκεια της εκδήλωσης συμμετείχαν εκτός από τον πρωθυπουργό και τον Πέτρο Κόκκαλη, οι Αλέκος Φλαμπουράρης και Νίκος Παππάς, άτομα που συγκαταλέγονται στον πολύ στενό κύκλο του Αλέξη Τσίπρα.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν συχνή επικοινωνία και ανταλλάσσουν συμβουλές με το λιμάνι του ΟΛΠ να βρίσκεται κυρίως στο επίκεντρο.

Αλλωστε, ο Πέτρος Κόκκαλης «θυμήθηκε» προσφάτως τις αριστερές του καταβολές όταν εξέφρασε, ως δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, την αντίθεσή του στη μονοπωλιακή παραχώρηση του ΟΛΠ σε ιδιώτη.

Είναι, εξάλλου, γνωστό ότι η παράταξη του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη (γόνος ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ) έχει καταθέσει προτάσεις για συμμετοχή του δήμου στα τεκταινόμενα του λιμανιού.