03 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις γελάει με τις αποκαλύψεις του πατέρα Βαρουφάκη: «Ο Γιάνης δίνει γραμμή στον Τσίπρα» γι’ αυτό πάμε τόσο καλά…

Δείτε τι αποκαλύπτει ο πατέρας Βαρουφάκης για τον Γιάνη

Με αιχμές κατά του του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις δηλώσεις του πατέρα του υπουργού για τον γιο του.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, πως με αυτά που αποκάλυψε ο πατέρας του υπουργού για την γραμμή που δίνει στο πρωθυπουργό ο γιος του είναι η «αιτία που πάμε τόσο καλά»…

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής έγραψε: «Ο πατήρ Βαρουφάκης αποκάλυψε ότι ο Γιάνης δίνει πάντα γραμμή στον Πρωθυπουργό αυτός του γνώρισε ξένους ηγέτες κ.τ.λ…γιαυτό πάμε τόσο καλά»

Ο πατήρ Βαρουφάκης αποκάλυψε ότι ο Γιάνης δίνει πάντα γραμμή στον Πρωθυπουργό, αυτός του γνώρισε ξένους ηγέτες κλπ…γί´αυτό πάμε τόσο καλά.


Ο πατέρας Βαρουφάκη αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές του υπουργού Οικονομικών!

Την αθέατη και άγνωστη πλευρά του Γιάνη Βαρουφάκη, αποκαλύπτει ο πατέρας του, Γιώργος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Το Έθνος της Κυριακής”.

Ο Γιώργος Βαρουφάκης εκτιμάει πως “χτυπούν” τον γιο του, εντός και εκτός Ελλάδας, γιατί όπως λέει “είναι η πρώτη φορά που ανέβηκε το γόητρο και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων”, χαρακτηρίζει τον γιο του “άξιο”, “αξιοπρεπή” και άνθρωπο που λέει πάντα την αλήθεια και σημειώνει ότι “φυσικά και του αξίζει η θέση που έχει”.

Ο πατέρας του υπουργού Οικονομικών, θεωρεί βέβαιη την παραμονή του γιου του στην κυβέρνηση, γιατί όπως λέει ο Αλέξης Τσίπρας του έχει μεγάλη αγάπη.

“Ο Τσίπρας είναι πολύ δεμένος με τον Γιάνη. Αυτός είναι που πάντα έδινε γραμμή στον πρωθυπουργό και γι' αυτό εκείνος τον αγαπάει πολύ. Γι' αυτό και είμαι σίγουρος ότι ο Τσίπρας στηρίζει τον γιο μου και δεν θέλει να τον αδειάσει”, απαντάει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βαρουφάκης, μιλάει ακόμη για το δυναμικό στυλ και την εμφάνιση του γιου του, για την εντύπωση που προκαλεί στις γυναίκες και αποκαλύπτει ότι έχει προειδοποιήσει τη Δανάη να προσέχει τον Γιάνη και τις θαυμάστριές του. “Πήγαινε από πίσω του γιατί δεν σε βλέπω καλά”, της έχει πει.

«Είναι άξιος, αξιοπρεπής και λέει την αλήθεια. Ζητάει αυτό που πρέπει και δεν κάνει πίσω. Θα παλεύει, μέχρι να κερδίσει το ελάχιστο. Δεν τους πάει, δεν τους ταιριάζει. Γι’ αυτό τον χτυπούν», υποστηρίζει μεταξύ άλλων.

«Ο Γιάνης ήταν ένα πολύ δύσκολο παιδί. Ετσι ήταν ο χαρακτήρας του. Στην τετάρτη δημοτικού έβγαλε το ένα ν. Η δασκάλα του το θεώρησε ορθογραφικό λάθος και του έκοψε δύο βαθμούς στα 10. Οταν του είπα: Γιατί Γιάνη; Μου απάντησε: Υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει ότι ο Γιάνης πρέπει να έχει δύο ν;», λέει ο 90χρονος Γιώργος Βαρουφάκης.

Συνεχίζοντας αναφέρει, πως ο γιος του, του εξομολογείται πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και η κατάσταση τον κουράζει.

«Μπαμπά μου είναι πάρα πολύ δύσκολα, κουράζομαι πάρα πολύ. Με πήρε του Αγίου Γεωργίου από τη Λετονία και μου λέει: '' Ήθελα να μάθω και πώς είσαι μπαμπά μου''. Με συγκίνησε. Με λατρεύει. Με έπαιρνε από την Αμερική, όταν δίδασκε, για να μου πει ότι είχε την ανάγκη να με ακούσει», εκμυστηρεύεται ο κ. Βαρουφάκης.