21 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς στη Ρίγα με ένδυση ΣΥΡΙΖΑ: Δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία


Στη Ρίγα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να λάβει μέρος στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο κ. Σαμαράς, έφθασε στη Ρίγα έχοντας...
το χέρι στον νάρθηκα, ενώ εμφανίστηκε χωρίς γραβάτα και σακάκι.  Σύμφωνα με την ΝΕΡΙΤ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναμένεται να έχει επαφές με την Άνγκελα Μέρκελ, τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και άλλους ευρωπαίους αξιωματούχους.

Παράλληλα, όπως υποστηρίζουν στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά, σε περίπτωση που ερωτηθεί για την Ελλάδα και τη συμφωνία, οι θέσεις του είναι ξεκάθαρες, Τάσσεται υπέρ της άμεσης ολοκλήρωσης της συμφωνίας, και θα ζητήσει  από τους Ευρωπαίους να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στην Ελλάδα.

Η ενδυματολογική …έκπληξη του Σαμαρά στη Λετονία

Για πρώτη φορά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς δεν φόρεσε σακάκι ή γραβάτα προσερχόμενος στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αποφάσισε να αλλάξει ενδυματολογικό κώδικα, αλλά υποχρεώθηκε σε ένα πιο ανεπίσημο ντύσιμο, δεδομένης της δυσκολίας από το νάρθηκα που έχει στο χέρι μετά το πρόσφατο ατύχημα.