11 Μαΐου 2015

Η εκρηκτική σύζυγος του εφοπλιστή Αλκη Δαυίδ, ξανά με εσώρουχα [εικόνες]

Η Τζένιφερ Στάνο είναι η εκρηκτική, άκρως εντυπωσιακή σύζυγός του δισεκατομμυριούχου Αλκη Δαυίδ. Είναι πρώην μοντέλο και έχει συνηθίσει τους φαν της να διηγείται τη ζωή της μέσα από το προσωπικό της μπλογκ.
Με κάθε λεπτομέρεια γράφει για τα πανάκριβα αυτοκίνητα που της αγοράζει ο αγαπημένος της σύζυγος, καθώς και τα πολύτιμα αξεσουάρ και ντουλάπες της.







Ο δισεκατομμυριούχος Αλκης Δαυίδ:


Πρόσφατα, η νεαρή μανούλα στο δεύτερο παιδί της είχε ποστάρει στο λογαριασμό της στο Instagram και μια δικιά της φωτογραφία με μαγιό για... μαμάδες, όπως σημειώνει η ίδια, τονίζοντας ότι δεν έχει επανέλθει στα κιλά προ εγκυμοσύνης, ένα στόχο τον οποίο ευελπιστεί να πετύχει στους επόμενους 2 με 3 μήνες.




Η Τζένιφερ Ανο μας πληροφόρησε, επίσης, ότι σε πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο θέλησε να αγοράσει ένα καροτσάκι για το νέο μέλος της οικογένειας και επέλεξε ένα παιδικό καρότσι Aston Martin.
Μάλιστα το συγκεκριμένο μοντέλο που έπελεξε να αγοράσει στο γνωστό πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου, είναι συλλεκτικό αφού έχουν κυκλοφορήσει μόλις 500 κομμάτια σε ολόκληρο τον κόσμο και κοστίζει 3.000 λίρες, δηλαδή 4.047 ευρώ.