18 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΟΣ: Η Καλογεροπούλου απάντησε αντί του Σακελλαρίδη σε ερώτηση για τη δραχμή!!

Δεν είναι μόνο οι πολιτικοί που τσακώνονται για το ενδεχόμενο ενός Grexit και της δραχμής που αυτό συνεπάγεται, αλλά και οι δημοσιογράφοι.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια του briefing του κυβερνητικού εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη, μια ερώτηση δημοσιογράφου προς το τέλος στάθηκε ικανή να... ανάψει τα αίματα.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Καλλωνάκη από το πρακτορείο ειδήσεων Ε-Ην Ων έκανε την εξής ερώτηση: «Εχει προκύψει ένα πολύ σοβαρό θέμα από το δημοτικό λιμενικό ταμείο Ρεθύμνου, έχουν βγάλει μια απόφαση στις 11 Μαρτίου 2015 για να πληρώνεται και με άλλο νόμισμα. Η ερώτησή μου είναι απλή. Τι θα γίνει με τους δήμους οι οποίοι προχωρούν σε αποφάσεις και με άλλο νόμισμα ελληνικό επίσημα, και πώς εσείς θα το αντιμετωπίσετε σαν κυβέρνηση από τη στιγμή που σκάβουν τον λάκκο της κυβέρνησης;».

Στο σημείο εκείνο πετάχτηκε η συνάδελφός της Ελένη Καλογεροπούλου, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο λέγοντας: «Μήπως αυτό το νόμισμα είναι κάποιο που έχετε εκεί στην Κρήτη, ντόπιο;», με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να χαμογελά. Η παρέμβαση αυτή εξόργισε τη δημοσιογράφο του Ε-Ην Ων, η οποία σε υψηλούς τόνους είπε: «Αυτό το αστείο με το χαρτονόμισμα να παύσει και με το θέμα της Κρήτης γιατί... να φύγουμε από την Ελλάδα ή όχι. Αυτό είναι αισχρό, είναι αισχρό».

Το θέμα έκλεισε κάπου εκεί, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ζητά από όλους να κρατήσουν την ψυχραιμία τους...

Δείτε το βίντεο μετά το 14:50