12 Μαΐου 2015

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ: ΔΩΣΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΙ ΚΙ ΑΣΤΟΥΣ! Ολονύχτιο πάρτυ επαναπρόσληψης οι καθαρίστριες

Θα το ξημερώσουμε λένε οι γυναίκες, που με μουσική και χορό γιορτάζουν ότι πήραν τις δουλειές τους πίσωΤο γιορτινό κλίμα έξω από το υπουργείο Οικονομικών δεν προέκυψε βέβαια από τα αποτελέσματα του Eurogroup.



Αντίθετα, το γλέντι έχει στηθεί από το πρωί, καθώς οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου γιορτάζουν την επαναπρόσληψή τους, στο σημείο από όπου έδωσαν τον αγώνα τους όλους αυτούς τους μήνες.



Παρά το ότι έπεσε η νύχτα, οι χοροί και οι μουσικές δεν σταματούν, καθώς όπως λένε οι ίδιες «θα το ξημερώσουν» για να εκφράσουν τη μεγάλη τους χαρά για το γεγονός πως από αύριο παίρνουν τις δουλειές τους πίσω.



Με ζωντανή μουσική το βράδυ της Δευτέρας, περίπου 200 άτομα έχουν κλείσει το δρόμο έξω από την είσοδο του υπουργείου και γιορτάζουν την επιτυχή κατάληξη του αγώνα των καθαριστριών.



Από το πρωί άλλωστε, στο σημείο βρέθηκαν η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη που με ένα κουτί γλυκά κέρασε τις γυναίκες, ενώ συγκινημένη τις συνεχάρη για τον αγώνα τους, αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος και η Ρένα Δούρου.





video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Θανάσης Γερασιμίδης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ