13 Μαΐου 2015

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! ΠΡΚΑΛΕΙ ΔΥΣΠΕΨΙΑ! Πόσο κοστίζει το «κουβάς» του Δραγασάκη;

Οι συνεργάτες του είναι λίγο σαν τον Κορνήλιο του Αρκά... που λέει στον καρχαρία ότι θέλει να ακούσει; Δηλ. αν του δώσω εγώ όσα του είπανε ότι κάνει και βάλω και 1.000€ επιπλέον μου την πουλάει;

Ενοχλήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης από τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να χρησιμοποιεί την αλεξίσφαιρη BMW του κ. Βενιζέλου.

Ο κ. Δραγασάκης διέψευσε τις φήμες αυτές και πήγε και ένα βήμα παρακάτω καθώς ζήτησε από τους συνεργάτες του να μάθουν πόσο κοστίζει το όχημα που χρησιμοποιεί.

«Την «Μπέμπα» του ο κ. Δραγασάκης την απέκτησε, λέει, δανεική από την Αστυνομία (την προόριζαν για… περιπολικό) και ούτε θωρακισμένη είναι, ούτε βεβαίως αλεξίβομβη», αναφέρει το ρεπορτάζ του Βηματοδότη.

«Για να είναι ήσυχος ότι ως αριστερός αντιπρόεδρος μιας αριστερής κυβέρνησης δεν κυκλοφορεί με υπερπολυτελές αυτοκίνητο έβαλε τους συνεργάτες του να μάθουν πόσο στοιχίζει μεταχειρισμένη στο εμπόριο. Ένας του είπε 8.000 ευρώ και άλλος ‘μπορεί να πιάσει τα 9.000 με το ζόρι’ και ηρέμησε ο άνθρωπος», καταλήγει το δημοσίευμα.

Εντάξει το ακούσαμε κι αυτό... 8.000 ευρώ αυτό το "κάρο"... BMW 520i του κουτιού