17 Μαΐου 2015

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ! Κωνσταντοπούλου: Μου έστειλαν ένα γράμμα αλλά δεν μου ζητάνε τα χρήματα της Βουλής

Την δική της απάντηση έδωσε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου σε εκπομπή του Σκαι σχετικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με τα αποθεματικά της Βουλής. Συγκεκριμένα, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως «ο Πρόεδρος της Βουλής δεν είναι διαχειριστής τραπεζικών λογαριασμών και αποθεματικών».

Παράλληλα, επεσήμανε πως «δεν μου έχει ζητηθεί να μεταφέρω χρήματα της Βουλής» και συνέχισε λέγοντας πως«την Παρασκευή μου εστάλη μια επιστολή από τον κ.Μάρδα της οποίας θα ερευνήσω το πλαίσιο και θα ακολουθήσω τη νόμιμη διαδικασία».

Δείτε το βίντεο από τον Σκαι:



Αντιδράσεις για τα αποθεματικά της Βουλής -Αποστάσεις από τη Ζωή παίρνει ο Μητρόπουλος, επίθεση από Αδωνι

«Φούντωσε» ξανά την Κυριακή η συζήτηση για τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής και τη στάση που κρατά η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο θέμα.

Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμη και ο Αλέξης Μητρόπουλος πήρε αποστάσεις από την πρόεδρο της βουλής για αυτό το θέμα. «Πρέπει να το συζητήσουμε με την πρόεδρο της βουλής και την κυβέρνηση. Θα πρέπει η βουλή να βοηθήσει και να δώσει τα χρήματα εφόσον τα χρειάζεται η κυβέρνηση», είπε ο κ. Μητρόπουλος στον ΒΗΜΑ FΜ, που έστειλε και ένα... μήνυμα στην κ. Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας «Να μην κάνουμε κινήσεις ανέξοδου εντυπωσιασμού».

Επίθεση στην κ. Κωνσταντοπούλου έκανε ο Αδωνις Γεωργιάδης, από την ίδια συχνότητα, σχολιάζοντας τα όσα είπε σήμερα η πρόεδρος της Βουλής για το ζήτημα. «Δεν χρειάζεται καμία επιστολή. Από τη στιγμή που ψηφίστηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όφειλε να δώσει τα ταμειακά διαθέσιμα», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα σημείωσε ότι αφού δεν προχωρά σε αυτή την κίνηση η κ. Κωνσταντοπούλου, τότε έχουν το ίδιο δικαίωμα και οι δήμαρχοι και περιφερειάρχες που αντιδρούν. «Δεν κατάλαβα γιατί η κυβέρνηση επιτίθεται σε αυτούς και όχι στην πρόεδρο της βουλής», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε και την άποψη της κ. Κωνσταντοπούλου πως η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου είναι απλά μία ανακοίνωση. «Αν συμβαίνει αυτό που λέει, τότε ο κ. Βαρουφάκης που έβαλε υπογραφή για να επιστρέψουν τα 10 δισ. από το ΤΧΣ, πρέπει να πάει φυλακή σήμερα», είπε ο βουλευτής και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση είναι και αντιπολίτευση. Ο κ. Τσίπρας θεοποιεί τη συμφωνία, η κ. Κωνσταντοπούλου τη χαρακτηρίζει απλή ανακοίνωση».