12 Μαΐου 2015

Επικό τρολάρισμα από Ρώσο ΥΦΟΙΚ: Να πληρώνουν οι ρώσοι τουρίστες με ρούβλια!!

Αυτά που λέει ο Ρώσους υφυπουργός Οικονομικών στη συνέντευξή του δεν μπορεί να μην τα είπε στον Τσίπρα στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαν χθες... γιαυτό τους παραμυθιάζουν με ανύπαρκτες Τράπεζες BRICS και τα ζώα κάθονται και συζητάνε σοβαρά μαζί τους.... Ας διαβάσουν λοιπόν τα ζώα στα νησιά τι τους ετοιμάζουν... αλλά τι λέω; Γκαρσόνια των Γερμανών να μη γίνουμε και όλα καλά... ακόμα κι αν γίνουμε γκαρσόνια των Ρώσων που θα μας πληρώνουν με ρούβλια:
«Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ–ΜΠΕ, στην οποία ο κ. Στόρτσακ απηύθυνε πρόσκληση προς την Ελλάδα να συμμετάσχει ως μέλος στην υπό διαμόρφωση νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα, υποστήριξε ότι οι «δυο λαοί μπορούν να συνεργασθούν και να προβλέψουν τη χρήση του εθνικού νομίσματος, τουλάχιστον στην περίπτωση της Ρωσίας, με τη χρήση του ρωσικού ρουβλίου στις πληρωμές για αγαθά και υπηρεσίες». Για παράδειγμα εξήγησε ο κ. Στόρτσακ, «μπορώ να φαντασθώ ότι οι δύο χώρες θα θεωρήσουν αμοιβαία επωφελή τη χρήση του ρουβλίου όσον αφορά την ανάπτυξη του τουρισμού. Οι Ρώσοι πολίτες, που θέλουν να επισκεφθούν την Ελλάδα κυρίως την άνοιξη ή στις αρχές του καλοκαιριού που δεν έχει τόσο ζέστη, είναι ευαίσθητοι στην αλλαγή των ρουβλίων σε άλλο νόμισμα» σημείωσε. «Πιθανότατα, το επόμενο βήμα αυτού του είδους των συναλλαγών θα μπορούσε να είναι η χρησιμοποίηση του ρουβλίου ως τρόπου πληρωμής διαφόρων ελληνικών προϊόντων που πωλούνται επί ρωσικού εδάφους» κατέληξε ο κ. Στόρτσακ.»

http://www.kathimerini.gr/814884/article/epikairothta/politikh/8etikh-h-a8hna-sto-kalesma-mosxas-gia-anapty3iakh-trapeza