04 Μαΐου 2015

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Ο Αργύρης Ντινόπουλος παραδέχεται πως ψάχνει έντιμη δουλειά με αγγελία σε διεθνείς ιστότοπους

Τον Ντινόπουλο τον έχουμε κράξει από εδώ πολλές φορές για τον λαϊκισμό του και ειδικά για το φέσι στο ασφαλιστικό του Ταμείο... σε αυτή την περίπτωση όμως αντί να γελάνε τα γίδια πρέπει να του πουν ένα μπράβο γιατί δείχνει ότι δεν έφαγε για να έχει απόθεμα, δεν ειναι διαπλεκόμενος για να εξασφαλιστεί μετά το βουλευτλίκι και ψάχνει μόνος του μια δουλειά να βγάλει έντιμα λεφτά... κάτι που ακούμε από λίγους μετά την αποχώρηση από την πολιτική

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε πως μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου (δεν εξελέγη βουλευτής) αναζητεί δουλειά μέσω αγγελιών σε διεθνείς ιστότοπους εύρεσης εργασίας.

Η δήλωση του Αργύρη Ντινόπουλου

«Το αυτονόητο στην πολιτική έγινε είδηση. Ότι, δηλαδή, ο έντιμος  πολιτικός, όταν δεν εκλέγεται, πρέπει να δουλεύει. Γιατί πώς αλλιώς θα ζήσει; Αναλυτικά βιογραφικά μου υπάρχουν, λοιπόν, σε πολλούς διεθνείς ιστότοπους. Γιατί επιλογή μου, τώρα, είναι η δουλειά. Μέχρι τις επόμενες εκλογές».

Υπενθυμίζεται πως χθες έγινε γνωστό ότι υπάρχει αγγελία σε ξένο ιστότοπο εύρεσης εργασίας, με τον πρώη υπουργό να ψάχνει για δουλειά.

Στην αγγελία γνωστοποιείται το πλήρες βιογραφικό του κ.Ντινόπουλου.