13 Μαΐου 2015

ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ! Αραμπατζή (ΝΔ) σε Λαφαζάνη: Είστε «υπηρέτης αφεντάδων»

Σφοδρή επίθεση στον Παναγιώτη Λαφαζάνη εξαπέλυσε από το βήμα της βουλής η βουλευτής της νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραπατζή.

Με αφορμή τις δύο πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που έχει υπογράψει ο καιρός Λαφαζάνης αλλά και τις δηλώσεις του περί πέμπτης φάλαγγας για τη Νέα Δημοκρατία η κυρία Αραμπατζή απευθυνόμενη στον υπουργό του ειπε :

«Έρχεται ο κύριος Λαφαζάνη στη Βουλή και υποστηρίζει τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Ποιος; Ο άνθρωπος που είχε ταυτίσει τη φράση κοινοβουλευτικό πραξικόπημα με το όνομα του.  Εσείς που σε κάθε νομοθετική ρύθμιση της προηγούμενης κυβέρνησης μιλούσατε για εκτρώματα και κατάλυση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Θέλει πολύ θράσος κύριε Υπουργέ να στέκεστε σήμερα μπροστά μας και να μιλάτε για τις καλές Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου επειδή τις εισηγείται η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση σας».

Μάλιστα η κυρία Αραμπατζή προέτρεψε το κ.Λαφαζάνη να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ζωής  Κωσταντοπούλου και να μην έρχεται στη Βουλή για να στηρίξει πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου ενώ με αφορμή την υπόκλιση που είχε κάνει στον πρόεδρο της Γκάζπρομ τον χαρακτήρισε υπηρέτη αφεντάδων.

«Αντί να σωπάσετε ή να ακολουθήσετε την τακτική της Προέδρου της Βουλής που εξαφανίζεται από το Κοινοβούλιο όταν υπάρχουν κατεπείγοντα ή Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, έρχεστε και μας ζητάτε και τα ρέστα από πάνω;

Μιλάτε εσείς, από το Βήμα της Βουλής για υπαλληλική συμπεριφορά και για νέο ραγιαδισμό. Εσείς, που επιφυλάξατε στον κ. Μίλλερ της Gazprom υπόκλιση που όμοιά της είχα να δω από παράσταση του «Υπηρέτη δύο αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι».