06 Μαΐου 2015

Κουκοδήμος σε Κοντονή: Αν η κωλοτούμπα ήταν άθλημα θα ‘χες πάρει το πρωτάθλημα!

«Σκληρή» γλώσσα χρησιμοποίησε στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουκοδήμος απευθυνόμενος στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

«Κάνατε κωλοτούμπες κύριε Κοντονή! Αν η η κωλοτούμπα ήταν άθλημα τότε θα είχατε πάρει το πρωτάθλημα, αν ήταν εργόχειρο, θα είχατε κάνει την προίκα σας!», είπε μιλώντας για το αθλητικό νομοσχέδιο ο κ. Κουκοδήμος.

«Να σταθούμε πιο πολύ στους ανθρώπους που αφιέρωσαν την ζωή τους στον αθλητισμός και στην Βουλή υπάρχουν αρκετοί. Αυτούς έπρεπε να ακούσετε και όχι την UEFA, όχι να κάνετε κωλοτούμπα. Αν ήταν άθλημα, θα είχατε πάρει το πρωτάθλημα. Προς τι όλος ο θόρυβος δηλώσεων, ότι δε κάνετε πίσω; Η Νέα Δημοκρατία θεωρεί πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε την βία στα γήπεδα με ένα νομοσχέδιο. Δυστυχώς βία υπάρχει σε όλους τους τομείς, παράδειγμα το συμβάν με τον κ. Βαρουφάκη.

Πρέπει να καταπολεμηθεί η βία μέσα από την μείωση της ανεργίας, αλλά και μέσα από την “Παδεία”. Φέρνεται δύο άρθρα “τσόντα” σε ένα νομοσχέδιο αντί για ένα ολοκληρωμένο νομοσχέδιο που θα φέρει λύση», πρόσθεσε ο κ. Κουκοδήμος.