17 Μαΐου 2015

Τα «πιτσιρίκια» του ΠΑΟΚ νίκησαν και απέκλεισαν τη «Γιούβε»

Μπορεί η Γιουβέντους να πέρασε στον τελικό του Champions League αποκλείοντας τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη, ωστόσο, τα «πιτσιρίκια» του ΠΑΟΚ δεν φοβήθηκαν το παγκόσμιο όνομα της «Μεγάλης Κυρίας». Η ομάδα Κ13 του «Δικεφάλου» νίκησε 1-0 την αντίστοιχη ομάδα της «Γιούβε» στο κορυφαίο διεθνές τουρνουά «Lennart Johansson» που διεξάγεται στη Σουηδία και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τη Ραπίντ Βιέννης.

Είχαν προηγηθεί μία σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων για τα «αστεράκια» των Θεσσαλονικιών, ξεκινώντας με θρίαμβο 5-1 επί της αγγλικής Κρίσταλ Πάλας, στη συνέχεια σημείωσαν άλλη μια μεγάλη νίκη με 3-0 κόντρα στην Κοπεγχάγη ακολούθησε άλλη μια… ηχηρή πεντάρα (5-0) απέναντι στη διοργανώτρια ΑΙΚ Στοκχόλμης!

Οι «ασπρόμαυροι» του ελληνικού Βορρά προκρίνονταν ακόμα και με ισοπαλία απέναντι στη «Γιούβε», αλλά στο 45' πέτυχαν το «χρυσό» γκολ με τον Τζόλη (πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση με 10 τέρματα) που εκτόξευσε ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη πορεία τους.

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στον όμιλο με 12 βαθμούς και απολογισμό τερμάτων 14-1, ενώ οι μικροί αθλητές της ομάδας είχαν και τη συμπαράσταση ομογενών οπαδών του συλλόγου που ζουν μόνιμα στη Σουηδία και οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Μπαλωμένος Κωνσταντίνος, Σταυριανίδης Ιωάννης, Καλτσίδης Θεόδωρος, Βασιλόπουλος Στέφανος, Κατσουλίδης Βασίλειος, Λαγωνίδης Γεώργιος, Πύρτσος Θεόδωρος, Αβεντισιάν Αβέντις, Κριμιτζάς Γεώργιος, Καλαϊτζής Γεώργιος, Γρόσδης Βασίλειος, Καραμπέρης Θωμάς, Σαπουντζής Αναστάσιος, Τσέλιος Αναστάσιος, Τζόλης Χρήστος, Αλτιντζής Βασίλειος, Θεοδωρίδης Δημήτριος, Τεμερτζόγλου Ανέστης.