03 Μαΐου 2015

Σε τρελή μαστούρα ο Δημητράκης μοίρασε ψόφους σε Σπανούλη και παιδιά του-Σπανούλης: Δε μετανοιώνω για τη χειρονομία-Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι-Μήνυση ΟΣΦΠ σε Γιαννακόπουλο

Απίστευτη καταγγελία για Γιαννακόπουλο: Είπε στον Σπανούλη ''Να πεθάνεις εσύ και τα παιδιά σου!''

Χαμός έγινε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά την διακοπή του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός από την εισβολή οπαδών!

Σύμφωνα με καταγγελίες των ανθρώπων της ΚΑΕ Ολυμπιακός (τις μετέδωσε το sdna), ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να κινήθηκε απειλητικά προς το Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο εξύβρισε. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφεραν πως ο Γιαννακόπουλος, όταν είδε τον αρχηγό της ομάδας στα αποδυτήρια, κινήθηκε προς το μέρος του και του είπε: «Να πεθάνεις εσύ και τα παιδιά σου!».

Προσέξτε τα φιλαράκια του στη φώτο


Ο Σπανούλης απαντά: Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά, όχι εγώ

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (66-77) κι ανέφερε πως δεν μετανιώνει για την κίνησή του, αλλά θα έπρεπε να μετανιώνουν όσοι βρίζουν οικογένειες και παιδιά.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι: «Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, αυτό που παίζουμε όλη τη χρονιά. Είχαμε συγκέντρωση και πλάνο. Ο κόουτς μας ετοίμασε καταπληκτικά γι' άλλη μια φορά.

Χτυπήσαμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού κι ελέγχαμε το παιχνίδι από το πρώτο δευτερόλεπτο».

Για την επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς εκείνον: «Δεν κατάλαβα την επίθεση. Μου είπαν και μου έδειξαν πράγματα που δε θέλω να συζητήσω».

Για την ενέργειά του: «Δεν έβρισα κανένα, ούτε έκανα κάτι αντιαθλητικό. Ακούω πάρα πολλά και πάνω στην ένταση της στιγμής έκανα ο, τι έκανα. Δεν έθιξα κανέναν».

Σε ερώτηση για το αν μετανιώνει αποκρίθηκε: «Να μετανιώσουν αυτοί που βρίζουν οικογένειες και παιδιά, όχι εγώ».



Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - Μήνυση ΟΣΦΠ σε Γιαννακόπουλο 

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα για το σημείο της διακοπής και της εισβολής οπαδών:

«Εκτός αγωνιστικού χώρου κροτίδα λάμψης και καπνού. Στο ίδιο λεπτό οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν εν χορώ "Σπανούλη, μπινέ π@@@@@ς γιε". Έγινε η διακοπή, παρατήρηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. 1'30 πριν τη λήξη της Δ' Περιόδου ομάδα οπαδών αποτελούμενη από 40-50 άτομα που έβριζαν στην κερκίδα πάνω από τον πάγκο του Ολυμπιακού κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους, έσπρωξαν το προστατευτικό κιγκλίδωμα του πάγκου και προσπάθησαν να επιτεθούν στους ανθρώπους που βρίσκονταν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ενώ οι υπόλοιποι οπαδοί ταυτόχρονα πέταξαν εναντίον των παικτών και των συνοδών του ΟΣΦΠ δεκάδες αναπτήρες και πλαστικά μπουκάλια με νερό.

Σε αυτό το σημείο η ομάδα του ΟΣΦΠ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μετά από δική μας προτροπή. Ο αγώνας διεκόπη για 20 λεπτά και αφού η αστυνομία και οι παράγοντας του ΠΑΟ εγγυήθηκαν την ασφάλεια των παικτών και των συνοδών του Ολυμπιακού, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. 15'' πριν την λήξη του αγώνα, οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν με το σύνθημα "Σπανούλη, μπινέ π@@@@@ς γιε". Σ΄αυτό το σημείο έγινε δεύτερη παρατήρηση στην ομάδα του ΠΑΟ. Διακοπή του αγώνα και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. Ο αγώνας συνεχίστηκε και τελείωσε κανονικά. Αποχώρηση των παικτών και των συνοδών του Ολυμπιακού με πλήρη ασφάλεια».
Μάλιστα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει μήνυση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για όσα είπε στον Βασίλη Σπανούλη, ενώ τονίζουν ότι υπάρχει και βίντεο.