09 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-Και λίγα είπε ο Notis για την «πόρνη πολυτελείας των ναζί»!!

Ή επειδή η αριστερά το έθαψε θα κάνουμε κι εμείς ότι δεν υπήρξε πορνεία όταν οι Έλληνες πέθαιναν από την πείνα και η Μελίνα διασκέδαζε μαζί τους και με τον μαυραγορίτη Γιαδικιάρογλου ενώ ήταν παντρεμένη με τον Χαροκόπο; Χώρια που το έλεγε και η ίδια σαν δήθεν αστείο... Δείτε τη στο βίντεο να λέει ότι σαλιάριζε με τον ηθοποιό Παππά σε ηλικία 14 ετών και εξαιτίας αυτού ο παππούς της δεν της ξαναμίλησε ούτε όταν πέθαινε!!

Ο Νότης Σφακιανάκης προέβη σε απίστευτες δηλώσεις κατά της Μελίνας Μερκούρη αποκαλώντας την "θέα του κ@λου".

Στη συνέχεια ο λαϊκός τραγουδιστής ξέσπασε εναντίον του Παντελή Παντελίδη και του Αντώνη Ρέμου.

"Τα πρωτότυπα και τα κακέκτυπα ένα και το αυτό δεν μπορεί να γίνει. Όλους αυτούς που σαλιαρίζουν ή γλύφουν και μετά σε μαχαιρώνουν από πίσω να μην τους κάνουμε παρέα και να μην επιτρέπουμε να μας πλησιάζουν" σχολίασε μεταξύ άλλων ο Νότης Σφακιανάκης.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "To Πρωινό":



Δείτε τώρα και τι έκανε στην κατοχή

Η πικρή αλήθεια για την Μελίνα σας...επί κατοχής ενώ ήταν τυπικά παντρεμένη με τον Χαροκοπο (όπως λέει και η ίδια στη βιογραφία της) είχε γκόμενο έναν μαυραγορίτη... τον Αλέξη Γιαδικιάρογλου (και όχι Φειδία όπως λέει ο Ζαχος στο βίντεο) ο οποίος είναι αυτός που της πήγε τα κοσμήματα όπως λέει και στη βιογραφία της (ο εκφωνητής λέει ότι ο Αλέξης είναι άλλος εραστής της από τον μαυραγορίτη αλλά κάνει λάθος μιας και Αλέξης=Γιαδικιάρογλου=μαυραγορίτης).
Αν σταματήσετε το βίντεο στο 2:36 και στο 2:40, θα διαβάσετε ότι όπως δηλώνει η ίδια έχασε την παρθενιά της στο Μπούρτζι μέσα σε παλιό κελί φυλακισμένων οι οποίοι περίμεναν την εκτέλεσή τους, φορώντας μαύρο νυχτικό και όχι λευκό νυφικό (φώτο επάνω αριστερά)... ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΙΤΑΡΕ... ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ...
Δείτε και πως ο Χατζηδάκης την έφτυσε κανονικά...



Δείτε τι έκανε η Μελίνα στη ζωή της

Μερικά από τα κατορθώματα της περιβόητης Μελίνας... Στα 14 της δηλώνει τρελά ερωτευμένη  με τον ηθοποιό Παπά (Σταρ της εποχής) με τον οποίο βρισκόταν κρυφά... όταν το έμαθαν στο σπίτι της, έγινε της πόπης και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας... από τότε ο παπούς της δεν της ξαναμίλησε και δεν δέχθηκε να τη δει ακόμα και όταν πέθαινε...  τελείωσε το σχολείο (αφού την είχαν διώξει απ' όλα τα ιδιωτικά σχολεία όπως λέει) «υπό πίεση» και από την «πίεση» κατάλαβε «τι θα πει εξουσία»... λέγοντας «πίεση» εννοεί ότι αστυνομικός σωματοφύλακας του παππού της απείλησε με όπλο δάσκαλο για να την προβιβάσει... στα 17 παντρεύτηκε τον Χαροκόπο και επί κατοχής όπως λέει περνούσε ζωή και κότα... η ίδια παραδέχεται ότι δεν έκανε καμία αντίσταση και στο εμφύλιο έμενε στο Κολωνάκι... χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα άλλο;
Δείτε και το επόμενο βίντεο όπου μιλάνε άλλοι γι' αυτή και τα λένε λίγο πιο σκληρά...


Μερκούρη: «Είμαι πουτάν... διεθνούς ακτινοβολίας»... τα λόγια είναι περιττά